Komerční služby knihoven
Text dotazu
Dobrý den, potřebovala bych se zorientovat v problematice komerčních služeb knihoven, proto bych se ráda zeptala: Jaké služby pro podnikatele dnes obecně knihovny nabízejí? Můžete mě nasměrovat na konkrétní internetové zdroje k problematice komerčních služeb knihoven?
Odpověď
Odpovídáme na Váš dotaz zaslaný prostřednictvím služby Ptejte se knihovny.
Pro Váš dotaz doporučuji využít bází:
KKL - Databáze knihovnické literatury na http://aleph.nkp.cz - báze KKL
Na ukázku vyhledaný záznam článku:
1. Infoservis pro malé a střední podnikatele / Svatava Sukopová
In: Čtenář. -- ISSN 0011-2321. -- Roč. 58, č. 1(2006), s. 30
Nebo bázi ANL - Články v českých novinách, časopisech a sbornících
Na ukázku vyhledané záznamy článků:
2. Andrlová, Anna; Dvořáková, Michala; Hrušková, Blanka; Mynarz, Jindřich; Šlapáková, Ivana. Role knihovny v ekonomickém prostředí informační společnosti. Ikaros [online]. 2009, roč. 13, č. 2 [cit. 11.04.2011]. Dostupný na World Wide Web: <http://www.ikaros.cz/node/5258>. URN-NBN:cz-ik5258. ISSN 1212-5075.
3. Informační služby knihoven v prostředí informačního trhu / Dana Kalinová
In: Národní knihovna. -- ISSN 0862-7487. -- Roč. 6, č. 2 (1995), s. 57-59
4. Zákoník je také kniha : komerční využití služeb knihoven / Kateřina Slušná
In: Čtenář. -- ISSN 0011-2321. -- Roč. 62, č. 1 (2010), s. 21-22
Služba Ptejte se knihovny není určena pro zpracovávání rešerší, tuto službu nabízí speciální studovna Studijní a vědecké knihovny Plzeňského kraje a jedná se o placenou službu, viz http://www.svkpl.cz/cs/sluzby/bibliograficke-sluzby/resersni-sluzby-ve-specialni-studovne/. V případě zájmu se obraťte na toto pracoviště nejlépe osobně.
Obor
Knihovnictví, informatika, všeobecné, referenční literatura
Okres
--
Knihovna
Studijní a vědecká knihovna Plzeňského kraje v Plzni
Datum zadání dotazu
04.05.2011 16:51
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Kolik je 10 + 4?
Hledání v archivu