Komentář k vládní osnově trestního zákona z roku 1909.
Text dotazu
Dobrý den, rád bych našel jednu monografii, respektive by se mělo jednat o jakýsi komentář k vládní osnově trestního zákona z roku 1909.
Tento komentář je zmiňován např. na s. 261 a násl. ve Sborníku věd právních a státních č. 3, ročník 11, rok vydání 1910-1911.
Dále též s. 338 časopisu Právník, 1911, roč. 50 a i v jiných číslech a ročnících, vždy je uváděn s názvem "Vysvětlivky", děkuji.
Odpověď
Dobrý den,
může se jednat o dokument "Erläuternde Bemerkungen zum Vorentwurf eines österreichischen Strafgesetzbuches vom September 1909 und zum Vorwntwurfe des Einführungsgesetzes", tedy "Vysvětlivky k předběžnému návrhu rakouského trestního zákoníku ze září 1909 a k předběžnému návrhu uváděcího zákona". Dokument je přístupný ke stažení z Digitální knihovny Právnické fakulty MU.
Použité zdroje
DigiLaw MUNI: https://digi.law.muni.cz/handle/digilaw/20424
Obor
Historie a pomocné historické vědy. Biografické studie
Okres
--
Knihovna
Knihovna Akademie věd České republiky
Datum zadání dotazu
24.01.2022 10:14
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Zapište číslici "pět".
Hledání v archivu