Kolik se v roce 2005 prodalo v České republice ledniček
Text dotazu
Chtěl jsem se zeptat, zda se dá někde zjistit, kolik se v roce 2005 prodalo v České republice ledniček, nebo po jednotlivých značkách: Whirpool, Bosch, Elektrolux...
Odpověď
Dobrý den,
bohuzel se nam nepodarilo najit informaci o poctu prodanych lednicek v CR za rok 2005. Ve Statisticke rocence jsou dostupne pouze nize uvedene udaje:
Statisticka rocenka Ceske republiky 2005. Praha : Nakladatelstvi Scientia, 2005. 814 s. ISBN 80-250-1080-5. 9-9. Vybaveni domacnosti predmety dlouhodobeho uzivani
(vysvetleni: Propocet stavu vybavenosti domacnosti predmety dlouhodobeho uzivani vychazi z udaju o vyrobe, zasobach, dovozech a vyvozech. Vybavenost je napocitavana podle rocniho prirustku, pricemz se prihlizi k zivotnosti (stanovene Vyzkumnym ustavem obchodu), respektive k opotrebovanosti jednotlivych predmetu.) Chladnicka domaci (vc. mraznicky) rok 2005 - 134,3 (pocet predmetu na 100 domacnosti)
11-4. Dovoz vybranych druhu zbozi
Domaci chladnicky a mraznicky (kusy)
rok 2004 - 511 130
rok 2005 neni uveden
Prijmy, vydani a spotreba domacnosti statistiky rodinnych uctu -
http://www.czso.cz/csu/edicniplan.nsf/p/3001-06
- napr. castka vynalozena za pristroje a spotrebice pro domacnost, vybavenost domacnosti
Doporucili bychom Vam obratit na nize uvedene instituce, ktere by mohly Vami hledane udaje shromazdovat, pripadne primo na zastoupeni jednotlivych vyrobcu v CR:
- Cesky statisticky urad - http://www.czso.cz/ - infoservis@czso.cz
- Ministerstvo obchodu a prumyslu - http://www.mpo.cz/ - posta@mpo.cz
Obor
Technika, technologie, inženýrství
Okres
--
Knihovna
Datum zadání dotazu
15.02.2008 14:29
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Kolik je 4+4 ?
Hledání v archivu