Lambert Wichterle
Text dotazu
Kolik dětí měl Lambert Wichterle, podnikatel z Prostějova a spoluzakladatel fy. Wikov?
Odpověď
Dobrý den,
z článku Michaely Kvapilové Novákové v revue KROK (2013 ročník 10,č.1 s.65) vyplývá, že Lambert Wichterle měl pět dětí.
KVAPILOVÁ NOVÁKOVÁ, Michaela. Hana Wichterlová – záblesky „vnitřního světla. Online. KROK Kulturní Revue Olomouckého Kraje. 2013, roč. 10, č. 1, s. 65-69. ISSN 1214-648X. Dostupné z: https://www.vkol.cz/archiv-casopisu-krok. [cit. 2024-09-26].iv-casopisu-krok
https://www.vkol.cz/archiv-casopisu-krok
Použité zdroje
Internet
Obor
Umění, architektura, muzeologie
Okres
Praha
Knihovna
Městská knihovna v Praze
Datum zadání dotazu
25.09.2024 14:35
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Zapište číslici "pět".
Hledání v archivu