Kolektivní investování v Lucembursku
Text dotazu
Lucemburské podílové fondy, investiční fondy,
kolektivní investováni (historie, aktuální stav, daňové zatížení fondu)
Odpověď
Posílám seznam možné literatury k vašemu tématu Kolektivní investování v
Lucembursku. V první části je literatura dostupná ve fondu Knihovny VŠE,
druhá část jsou internetové odkazy, které se touto problematikou zabývají
nebo se o ní zmiňují, včetně odkazů na oficiální webové stránky různých
lucemburských úřadů a dalších mezinárodních institucí.
Literatura:
Luxembourg: Paris, Organisation for Economic Co-operation and Development
2007.
The Luxembourg economy in 2003-2004: a kaleidoscope / [STATEC]. Luxembourg,
Central Service for Statistics and Economic Studies 2005.
Erasmus, George: Jak vyzrát na Goliáše, aneb, Vše, co jste kdy chtěli znát
o Lucembursku, ale co vám nikdo nikdy neřekl. Luxembourg, Amitiés Tcheque
et Slovaque 2001.
OECD economic surveys 1996-1997: Belgium/Luxembourg. Paris, Organisation
for Economic Co-operation and Development 1997.
Walter, Ingo: The Global asset management industry: competitive structure,
conduct and performance. Fontainebleau, INSEAD, 1998.
Internetové odkazy:
http://www.investujeme.cz/clanky/fondove-financovani-rezidencnich-projektu/
http://www.businessinfo.cz/cz/sti/lucembursko-ocekavany-vyvoj-v-teritoriu/10/1000949/
http://www.cnb.cz/export/CZ/Kapitalovy_trh_podle_temat/Kolektivni_investovani/Zahranicni_jednotky_kolektivniho_investovani.page?FileId=1943
http://www.akont.cz/cz/221.investicni-fondy-v-danovem-planovani
http://www.wiof.eu/cz/about-us/advantages/
http://www.pioneer.cz/Spolecnost.asp
http://www.businessinfo.cz/cz/sti/lucembursko-financni-a-danovy-sektor/5/1000949/
http://www.podnikinfo.eu/eurozona/lucembursko.aspx?sekce=15&menu=1312
http://www.euroskop.cz/437/sekce/lucembursko-v-evropske-unii/
http://www.businessinfo.cz/cz/katalog-odkazu/?urlcat_id=333
http://www.oecd.org/
http://www.euroskop.cz/
http://epp.eurostat.ec.europa.eu/portal/page?_pageid=1090,1&_dad=portal&_schema=PORTAL
Obor
Ekonomické vědy, obchod
Okres
--
Knihovna
Centrum informačních a knihovnických služeb Vysoké školy ekonomické v Praze
Datum zadání dotazu
31.03.2009 14:22
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Kolik je 10 + 4?
Hledání v archivu