Kochleární implantáty
Text dotazu
Dobrý den,
sháním veškeré publikace, které se týkají
kochleárních implantátů. Můžete mi poradit?
Odpověď
Dobrý den,
posílám krátký seznam publikací, kde byste měla potřebné informace najít.
MZK:
Motejzíková, Jitka : Kochleární implantáty : rady a zkušenosti, Praha : Federace rodičů a přátel sluchově postižených, 2009, 234 s. ISBN 978-80-86792-23-1
Svobodová, Karla : Logopedická péče o děti s kochleárním implantátem, Praha : Septima, 1997, 152 s. ISBN 80-7216-002-8
Bytešníková, Ilona : Logopedie & Surdopedie : texty k distančnímu vzdělávání, Brno : Paido, 2007, 118 s. ISBN 978-80-7315-136-2
Pulda, Miloš : Surdopedie, Olomouc : Vydavatelství University Palackého, 1992, 76 s.
Univerzitní knihovna MU:
Fraysse, B. : Cochlear implants : new perspectives, Toulouse : International Symposium on Cochlear Implants, 1993, 282 s. ISBN: 3805557671
Univerzitní knihovna UK:
Holmanová, Jitka : Raná péče o dítě se sluchovým postižením, Praha :Septima, 2002, 90 s. ISBN: 80-7216-162-8
Obor
Lékařství
Okres
--
Knihovna
Moravská zemská knihovna v Brně
Datum zadání dotazu
03.02.2010 09:00
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Zapište číslici "pět".
Hledání v archivu