Knihy vyšlé od roku 1993 na téma etopedie
Text dotazu
Zajímaly by mě veškeré vydané knihy od roku 1993 související s oborem etopedie.
Odpověď
Dobrý den,
zde je seznam literatury, která vyšla po roce 1993 a týká se tématu etopedie.
376
Spousta, Vladimír, 1930-
Speciálně pedagogická diagnostika etopedická / Vladimír Spousta. -- 2. vyd.
-- Brno : Masarykova univerzita, Pedagogická fakulta, 1995. -- 105 s. ; 30 cm.
-- ISBN 80-210-1261-7 (brož.)
1. etopedie 2. učebnice vysokých škol
I. Název
376.1-056.49 * (075.8)
Švarcová, Eva, 1960-
Úvod do etopedie / Eva Švarcová. -- Hradec Králové : Gaudeamus, 2002. -- 107
s. ; 21 cm. -- ISBN 80-7041-449-9 (brož.)
Konspekt: 376 Výchova a vzdělávání zvláštních skupin osob
1. etopedie 2. učebnice vysokých škol
I. Univerzita Hradec Králové. Katedra pedagogiky a psychologie II. Název
376.1-056.49 * (075.8)
Stankowski, Adam
Etopedie : úvod do resocializační pedagogiky / Adam Stankowski. -- Vyd. 1. --
Ostrava : Ostravská univerzita v Ostravě, Pedagogická fakulta, 2003. -- 57 s.
; 30 cm. -- ISBN 80-7042-257-2 (brož.) : Kč 80,00
Konspekt: 376 Výchova a vzdělávání zvláštních skupin osob
1. etopedie 2. učebnice vysokých škol
I. Název
376 * 376.1-056.49 * 616.89-008.447 * (075.8)
Pešatová, Ilona
Vybrané kapitoly z etopedie. 1. díl, Klasifikace a diagnostika poruch chování
/ Ilona Pešatová. -- Vyd. 1. -- Liberec : Technická univerzita, 2003. -- 71 s.
; 29 cm. -- ISBN 80-7083-750-0 (brož.)
Konspekt: 376 Výchova a vzdělávání zvláštních skupin osob * 37.016 Učební
osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice
1. speciální pedagogika 2. etopedie 3. poruchy chování 4. učebnice
vysokých škol
I. Technická univerzita v Liberci. Katedra sociálních studií a speciální
pedagogiky II. Název
371.2 * 316.346.32-053.2-056.49 * 376.1-056.49 * (048.8)
Janský, Pavel, 1957-
Problémové dítě a náhradní výchovná péče ve školských zařízeních / Pavel
Janský. -- Vyd. 1. -- Hradec Králové : Gaudeamus, 2004. -- 169 s. : il. ; 21
cm. -- ISBN 80-7041-114-7 (brož.)
Konspekt: 376 Výchova a vzdělávání zvláštních skupin osob
1. výchovně-vzdělávací zařízení 2. problémové děti 3. etopedie 4. studie
I. Název
364.636 * 364.63-057.87 * 616.89-008.444.9-053.2 * 376.1-056.49 * 364-212 ...
Školní šikanování (2004 : Olomouc, Česko)
Školní šikanování : sborník příspěvků 1. celostátní konference 2004 :
[Pedagogická fakulta UP v Olomouci, 30.3.2004 / editor Michal Kolář]. -- 1.
vyd. -- Praha : Společenství proti šikaně, 2004. -- [74] s. ; 27 cm. -- ISBN
80-239-2994-1 (brož.) ISBN 239-2994-1 (chybné)
Konspekt: 376 Výchova a vzdělávání zvláštních skupin osob
1. šikana 2. násilí ve škole 3. dětská agresivita 4. etopedie 5. prevence
(sociální práce) 6. sborníky konferencí
I. Kolář, Michal, 1951- II. Univerzita Palackého. Pedagogická fakulta III.
Název
376.1-056.49 * 316.624 * (075.8)
Stankowski, Adam
Nástin problematiky etopedie a sociální patologie / Adam Stankowski. -- Vyd.
1. -- Ostrava : Pedagogická fakulta Ostravské univerzity, 2004. -- 140 s. ;
21 cm. -- ISBN 80-7042-360-9 (brož.) : Kč 150,00
osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice
1. etopedie 2. sociální deviace 3. učebnice vysokých škol
I. Název
376.1-056.49 * (075.8)
Vojtová, Věra, 1956-
Kapitoly z etopedie I.. Přístupy k poruchám emocí a chování v současnosti /
Věra Vojtová. -- 1. vyd. -- Brno : Masarykova univerzita, 2004. -- 94 s. ; 21
cm. -- ISBN 80-210-3532-3 (brož.)
osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice
1. etopedie 2. učebnice vysokých škol
I. Masarykova univerzita. Katedra speciální pedagogiky II. Název
343.611-051 * 159.923 * 316.624 * 376.1-056.49 * 343.25 * 343.26"746" * ( ...
Drbohlav, Andrej, 1980-
Etopedie I. : trest smrti versus trest života pro sériové vrahy / Andrej
Drbohlav. -- Vyd. 1. -- Hradec Králové : Gaudeamus, 2005. -- 151 s. : il.,
portréty ; 21 cm. -- (Edice speciální pedagogiky). -- ISBN 80-7041-163-5
(brož.)
Konspekt: 316.4/.7 Sociální interakce
1. sérioví vrazi 2. psychologie osobnosti 3. sociální deviace 4. etopedie
5. trest smrti 6. doživotní trest odnětí svobody 7. studie
I. Univerzita Hradec Králové. Katedra speciální pedagogiky II. Název
376.1-056.49 * (075.8)
Vitásková, Kateřina, 1972-
Etopedie : vybrané okruhy etopedické problematiky / Kateřina Vitásková. --
Vyd. 1. -- Ostrava : Ostravská univerzita, Pedagogická fakulta, 2005. -- 68 s.
; 30 cm. -- ISBN 80-7368-123-4 (brož) : Kč 90,00
osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice
1. etopedie 2. učebnice vysokých škol
I. Ostravská univerzita. Katedra pedagogiky II. Název
376.1-056.49 * (075.8)
Pešatová, Ilona
/ Ilona Pešatová. -- 2., upr. vyd. -- Liberec : Technická univerzita v
Liberci, 2006. -- 72 s. ; 30 cm. -- ISBN 80-7372-087-6 (brož.)
osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice
1. etopedie 2. učebnice vysokých škol
pedagogiky II. Název
376.1-056.49 * (075.8)
Hutyrová, Miluše
Etopedie pro výchovné pracovníky / Miluše Hutyrová. -- 1. vyd. -- Olomouc :
Univerzita Palackého v Olomouci, 2006. -- 45 s. ; 29 cm. -- (Texty k
distančnímu vzdělávání v rámci kombinovaného studia). -- ISBN 80-244-1190-3
(brož.) : neprodejné
osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice
1. etopedie 2. učebnice vysokých škol
I. Univerzita Palackého. Pedagogická fakulta II. Název
376.1-056.36 * 376.1-056.49 * (075.8)
Krejčířová, Olga, 1949-
Speciální pedagogika 6 / Olga Krejčířová, Miluše Hutyrová. -- 1. vyd. --
Olomouc : Univerzita Palackého, 2006. -- 53 s. ; 29 cm. -- (Texty k
distančnímu vzdělávání v rámci kombinovaného studia). -- ISBN 80-244-1214-4
(brož.) : neprodejné
osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice
1. psychopedie 2. etopedie 3. učebnice vysokých škol
I. Hutyrová, Miluše II. Univerzita Palackého. Pedagogická fakulta III.
Název
376.1-056.49 * 343.24 * 343.97 * 343.24/.29 * 343.126 * (048.8)
Fischer, Slavomil
Etopedie v penitenciární praxi / Slavomil Fischer. -- Vyd. 1. -- Ústí nad
Labem : Univerzita J.E. Purkyně v Ústí nad Labem, 2006. -- 183 s. : il. ; 21
cm. -- (Acta Universitatis Purkynianae ; 123. Studia paedagogica). -- ISBN
80-7044-772-9 (brož.) ISBN 80-7044-722-9 (chybné)
Konspekt: 343.8 Vězeňství
1. etopedie 2. penologie 3. kriminologie 4. trestání 5. vězeňství 6.
výkon trestu 7. monografie
I. Název
376 * 37.01
Novotná, Marie
Kapitoly ze speciální pedagogiky pro učitele : (setkání
speciálněpedagogická, sociálněpedagogická a pedagogickodiagnostická)
/ Marie Novotná, Marta Kremličková. -- 1. vyd. -- Praha : SPN, 1997.
-- 115 s. ; 21 cm. -- ISBN 80-85937-60-3 (brož.) : Kč 69,00 ISBN
80-95937-60-3 (chybné)
1. zdravotně postižené děti - výchova a vzdělávání 2. speciální
pedagogika 3. příručky
I. Kremličková, Marta, 1935- II. Název
376 * (075.8)
Pipeková, Jarmila
Kapitoly ze speciální pedagogiky / Jarmila Pipeková a kol. -- Brno :
Paido, 1998. -- 234 s. : il. ; 23 cm. -- ISBN 80-85931-65-6 (brož.)
Konspekt: 376 Výchova a vzdělávání zvláštních skupin osob
pedagogika 3. učebnice vysokých škol
I. Hovorka, Hans. II. Název
376 * (075.8)
Krejčířová, Olga, 1949-
Kapitoly ze speciální pedagogogiky / Olga Krejčířová a kolektiv. --
Vyd. 1. -- Praha : Eteria, 2002. -- 127 s. ; 21 cm. -- ISBN
80-238-8729-7 (brož.)
Konspekt: 376 Výchova a vzdělávání zvláštních skupin osob
1. speciální pedagogika 2. učebnice vysokých škol
I. Název
376 * (075.8)
Kocurová, Marie, 1952-
Speciální pedagogika pro pomáhající profese / Marie Kocurová a kol.
-- 1. vyd. -- V Plzni : Západočeská univerzita, Pedagogická fakulta,
2002. -- 209 s. ; 21 cm. -- ISBN 80-7082-844-7 (brož.) : Kč 118,00
Konspekt: 376 Výchova a vzdělávání zvláštních skupin osob
1. speciální pedagogika 2. učebnice vysokých škol
I. Název
Zdroje:
Databáze Česká národní bibliografie
Fond Studijní a vědecké knihovny v Plzni
Obor
Jazyk, lingvistika a literatura
Okres
--
Knihovna
Knihovna města Plzně, p. o.
Datum zadání dotazu
26.03.2008 09:31
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Kolik je 10 + 4?
Hledání v archivu