Knihy vydané VKOL
Text dotazu
Dobrý den,
ráda bych Vás požádala o poskytnutí seznamu publikací vydaných Vědeckou knihovnou v Olomouci za poslední tři roky, jako podklad pro mou práci s názvem Výměna dokumentů.
Odpověď
Dobrý den,
seznam vydaných publikací je i ve výročních zprávách, které jsou volně dostupné na strankách knihovny.
V katalogu je pak získate, pokud dáte Vědecká knihovna v Olomouci a v Pole pro vyhledávání navolíte Vydavatel
Číslo záznamu :         1
Signatura: 2-019.640
Slezsko po Velké válce : čas plebiscitu v Horním Slezsku (1919-1921) : katalog výstavy = Śląsk po Wielkiej Wojnie : czas plebiscytu na Górnym Śląsku (1919-1921) : katalog wystawy / [editor Jiří Glonek, Miloš Korhoň, Lubomír Novotný ; texty Barbara Giedrojć ... et al.]. -- 1. vyd.. -- Olomouc : Vědecká knihovna v Olomouci ; Opole : Wojewódzka Biblioteka Publiczna im. Emanuela Smołki w Opolu, 2012. -- 103 s. : faksim. (některé barev.) ; 30 cm
Do katalogu: http://aleph.vkol.cz:80/F/?func=direct&doc_number=001015260&local_base=SVK01
Číslo záznamu :         2
Signatura: 2-017.058
Silesia Picta : veduty slezských měst a staré mapy Slezska = panoramy miast śląskich i mapy Śląska : katalog výstavy / [editor Jiří Glonek ; překlady Ivana Dobrotová]. -- 1. vyd.. -- Olomouc : Vědecká knihovna v Olomouci ; Opole : Wojewódzka Biblioteka Publiczna im. Emanuela Smołki w Opolu, 2011. -- 175 s. : il. (převážně barev.), mapy, faksim. ; 30 cm
Do katalogu: http://aleph.vkol.cz:80/F/?func=direct&doc_number=000988701&local_base=SVK01
Číslo záznamu :         3
Signatura: CR 5793
Slezsko v proměnách času [elektronický zdroj] = Ślaşk przez wieki : Arcidiecézní muzeum Olomouc, 6. září 2011 / [editor Lubomír Novotný, Miloš Korhoň]. -- 1. vyd.. -- Olomouc : Vědecká knihovna v Olomouci, 2011. -- 1 CD-ROM ; 12 cm
Do katalogu: http://aleph.vkol.cz:80/F/?func=direct&doc_number=001002541&local_base=SVK01
Číslo záznamu :         4
Signatura: 2-017.025
Slezsko v proměnách času = Śląsk przez wieki : sborník z odborné konference v rámci projektu Veduty slezských měst a staré mapy Slezska - Panoramy miast śląskich i mapy Śląska : Olomouc, 6. září 2011, Muzeum umění Olomouc - Arcidiecézní muzeum Olomouc / [editor Lubomír Novotný, Miloš Korhoň]. -- 1. vyd.. -- Olomouc : Vědecká knihovna v Olomouci, 2011. -- 57 s. ; 30 cm + 1 CD-ROM
Do katalogu: http://aleph.vkol.cz:80/F/?func=direct&doc_number=000988375&local_base=SVK01
Číslo záznamu :         5
Signatura: CR 4855
1-2
Veselé listy [elektronický zdroj]. -- [Olomouc : Vědecká knihovna v Olomouci, 2011?]. -- 2 CD-ROM ; 12 cm
Do katalogu: http://aleph.vkol.cz:80/F/?func=direct&doc_number=000995852&local_base=SVK01
Číslo záznamu :         6
Signatura: 2-016.403
2010-2011-
Výroční zpráva Vědecké knihovny v Olomouci za rok .... -- V Olomouci : Vědecká knihovna v Olomouci, 2011-. -- sv. ; 30 cm
Do katalogu: http://aleph.vkol.cz:80/F/?func=direct&doc_number=000980688&local_base=SVK01
Číslo záznamu :         7
Signatura: CR 5794
Digimon [elektronický zdroj] : digitalizace a mikrofilmování moravských novin : multimediální CD-ROM / Lubomír Novotný, Miloš Korhoň, Milan Tichák. -- Olomouc : Vědecká knihovna v Olomouci, c2010. -- 1 CD-ROM : barev. ; 12 cm
Do katalogu: http://aleph.vkol.cz:80/F/?func=direct&doc_number=001002542&local_base=SVK01
Číslo záznamu :         8
Signatura: 2-015.656
Portolánový atlas Jaume Olivese (1563) ve Vědecké knihovně v Olomouci / Ivan Kupčík. -- 1. vyd.. -- Olomouc : Univerzita Palackého v Olomouci : Vědecká knihovna v Olomouci, 2010. -- 135 s. : il. (převážně barev.), mapy, faksim. ; 35 cm + 6 map (48 x 31 cm, složeno na 31 x 24 cm)
Do katalogu: http://aleph.vkol.cz:80/F/?func=direct&doc_number=000971323&local_base=SVK01
S pozdravem
Vědecká knihovna v Olomouci (http://www.vkol.cz/)
Obor
Informace o vydaných dokumentech
Okres
--
Knihovna
Vědecká knihovna v Olomouci
Datum zadání dotazu
13.11.2012 08:08
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Zapište číslici "pět".
Hledání v archivu