Knihy v ruštině o pedagogice, výchově, vzdělávání
Text dotazu
Prosím, je možné zapůjčit knihu od ruského autora psanou v ruštině, která má něco společného s tématem pedagogika - výchova, vzdělávání, cokoli.. Potřebuji ke zkoušce z RJ na pedagogické fak. UP. Nedaří se mi nic vyhledat, žádný titul. Poradíte mi nebo případně nějaký konkrétní titul? Děkuji.
Odpověď
Dobrý den. Z našeho katalogu by to mohly být tyto knihy:
Novikov, Aleksej Valer'jevič
Informatizacija juridičeskogo obrazovanija v vuzovskoj sisteme
professional'noj podgotovki buduščich specialistov v sfere ekonomičeskoj
bezopasnosti Rossijskoj Federacii : monografija
/ A.V. Novikov.  -- Moskva
: Ministerstvo vnutrennich del Rossijskoj Federacii, Vserossijskij
naučno-issledovatel'skij institut, 2007.  -- 332 s. ; 22 cm. ISBN:
978-5-903392-03-2 (váz.)
Istoričeskoje obrazovanije : programmy obščich kursov i metodičeskije
ukazanija. T. 1
/ [pod obščej redakciej S. M. Kudelko].  -- Char'kov : NMC
"MD", 2001 : Ministerstvo obrazovanija i nauki Ukrajiny : Char'kovskij
nacional'nyj universitet im. V. N. Karazina.  -- 427 s.. ISBN:
966-544-134-5 (brož.)
Gumanizacija nauki i obrazovanija : Materialy naučno-metod. konf / Red. V.
P. Pedan.  -- Char'kov : Char'kovskij gosudarstvennyj universitet, 1991.
-- 108 s. ISBN: (brož) :
Naučno-obrazovatel'nyje paradigmy XXI veka : [sbornik statej
prepodavatelej Universiteta Ja. E. Purkine (Čechija, Usti-nad-Labem) i
Rossijskogo universiteta družby narodov (Rossija, Moskva)
/ otvetstvennyj
redaktor A. Atabekova, Ja. Sindelarova].  -- [V Ústí nad Labem :
Univerzita Jana Evangelisty Purkyně v Ústí nad Labem] ; Moskva :
Rossijskij universitet družby narodov, 2008.  -- 153 s. : 21 cm. ISBN:
978-80-7414-086-0 (Univerzita J.E. Purkyně Ústí nad Labem : brož.) ISBN:
978-5-209-03362-2 (Rossijskij universitet družby narodov : brož.)
Sravnitel'naja pedagogika : sbornik statej / Redaktor-sostavitel' R.
S.Bozijev.  -- Moskva : Pedagogika, 1996.  -- 96 s..  -- (Sbornik statej ;
Vyp. 3) ISBN: 5-900471-18-7 (brož) :
Sud'by obrazovanija v Rossii : sbornik statej / Redaktor-sostavilel' R.
Vyp. 2) ISBN: 5-900471-17-9 (brož) :
Stranicy istorii otečestvennoj pedagogiki : sbornik statej
/
Redaktor-sostavitel' R. S.Bozijev.  -- Moskva : Pedagogika, 1996.  -- 95
s..  -- (Sbornik statej ; Vyp. 1) ISBN: 5-900471-19-5 (brož) :
Lichanov, Al'bert Anatol'jevič
Dramatičeskaja pedagogika.  -- 2. dopol. izd.  -- Moskva, 1986.
Kinkladze, Otar Davidovič
Istorija sovetskoj pedagogiki : (Kratkij očerk) / Otar Davidovič
Kinkladze.  -- Tbilisi : Ganatleba, 1972.  -- 210 s..
Obor
Výchova a vzdělávání
Okres
--
Knihovna
Vědecká knihovna v Olomouci
Datum zadání dotazu
01.02.2013 09:17
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Kolik je 4+4 ?
Hledání v archivu