Knihy v Braillově písmu v knihovnách.
Text dotazu
Dobrý den,
chtěla jsem se zeptat, zda máte knihy k zapůjčení napsané brejlovým (braillovým) písmem?
Odpověď
Dobrý den, V Krajské knihovně v Pardubicích máme na ukázku knihy: Přístav volá. Svazek 1, 2 / Jaroslav Foglar ; do braillského písma převedl a přepsal Josef Smýkal a publikaci Praha - Královská cesta / [autorské zpracování textů Vladimír Czumalo ; návrh a zpracování reliéfní grafiky David Linek a Jakub Honetschläger]. Půjčováním a také tiskem knih pro nevidomé se zabývá Macanova knihovna v Praze, tam si lze objednat meziknihovní výpůjčku z kterékoli knihovny v ČR. http://www.ktn.cz/index http://www.ptejteseknihovny.cz/uloziste/aba001/2007-2009/knihovna-pro-zrakove-postizene/?searchterm=knihovna Dále máme pro nevidomé bohatý fond zvukové knihovny, cca 1800 titulů, v oddělení zvukové knihovny a také audioknihy cca 400 titulů, v oddělení beletrie http://kkpce.cz/cs/sluzby/zvukova-knihovna/pro-nevidome/ Pokud budete potřebovat podrobnější informace, seznam zvukové knihovny a podobně, ozvěte se na dotazy@knihovna-pardubice.cz Za Krajskou knihovnu v Pardubicích
Obor
Informace o knihovně
Okres
--
Knihovna
Krajská knihovna v Pardubicích
Datum zadání dotazu
06.10.2014 12:53
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Kolik je 4+4 ?
Hledání v archivu