Knihy o Michelangelu Buonarrotim
Text dotazu
Potřebovala bych knihu o Michelangelovi Buonarottim (hlavně o jeho sochařských dílech Pietě a Davidovi), kde by byla tato díla rozebrána. Mým úkolem je reagovat na "rozbor" těchto soch svými názory.
Odpověď
O Michelangelu Buonarrotim máme větší mnozství knih, jejichž záznamy si můžete prohlédnout v našem elektronickém katalogu na adrese aleph.vkol.cz
Z českych knih, které máme bych namátkou uvedl:
Volavka, V.: Michelangelo. Praha : Stat. nakl. kras. liter. 1965.
Blažíček, O. J.: Michelangelo. Praha : Odeon, 1975.
Mrázová, M. Michelangelo. Praha : Horizont, 1975.
Arnau Gubern, E. Michelangelo. Praha : Sun, 2007.
Grömling, A. Michelangelo Buonarroti : život a dílo. Praha : Slovart, 2006.
Obor
Umění, architektura, muzeologie
Okres
--
Knihovna
Vědecká knihovna v Olomouci
Datum zadání dotazu
13.02.2009 09:45
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Kolik je 4+4 ?
Hledání v archivu