Knihy o kráse a kosmetice do r. 1950
Text dotazu
Dobrý den, zajímají mě knihy z oblasti krásy do roku 1950. Respektive tedy knihy o kráse, pleti, knihy s návody na výrobu nejrůznějších kosmetických masek atd. Byla bych ráda kdyby jste mi poslali seznam všeho co kdy vyšlo na toto téma. Dále mě zajímá zda se před rokem 1900 vydávali knihy na toto téma?
Odpověď
Takovouto knihou může být např.
BARTH, Jaroslav. Pěstení tělesné krásy. Praha : Nová kultura, [1923]. 69 s.
DEBAY, A. Třicatero krás ženy. Praha : Kober, 1922. 212 s.
JIRSÍK, Josef. Léčivé rostliny a recepty na některé toaletní rostlinné
přípravky, nápoje a prostředky
. Praha : Melantrich, 1946. 87 s.
Pokud by jste chtěla podrobnější seznam, je třeba zažádat o vypracování
rešerše na toto téma, což je služba placená.
Obor
Technika, technologie, inženýrství
Okres
--
Knihovna
Vědecká knihovna v Olomouci
Datum zadání dotazu
13.02.2009 10:21
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Zapište číslici "pět".
Hledání v archivu