-
To se mi líbí
-
Doporučit
Dobrý den, ráda bych věděla, zda byla v ČR vydána nějaká kniha o historii kultury pití šampaňského a pojídání různých delikates, zejména kaviáru.
Dobrý den,
zasíláme několik typů na knihy, které by se mohly týkat tématu. Jak jistě víte, můžete využít bázi NKC, kde jsme hledali i my (http://sigma.nkp.cz/).
Noc, kdy se zrodilo šampaňské : historie luxusního životního stylu od Ludvíka XIV. do současnosti / Joan DeJean ; [přeložil Lumír Mikulka]. -- 1. vyd.. -- Praha : Brána, 2006. -- 251 s. : il. ; 22 cm
Kaviár : fascinující cesta za utajenými dějinami kaviáru / Inga Saffronová ; přeložila Barbora Klasová. -- 1. vyd. v českém jazyce. -- Praha : BB art, 2004. -- 238 s. ; 21 cm
Kaviár v obchodní síti / F. Vácha, I. Novik. -- Vodňany : Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích, Výzkumný ústav rybářský a hydrobiologický ve Vodňanech, 2003. -- 17 s. : il. ; 21 cm
Dobrou chuť / [sestavili Leoš Nikrmajer, Jiří Petráš]. -- V Českých Budějovicích : Jihočeské muzeum, 2003. -- 135 s. : il. ; 21 cm
Hlad a hojnost : dějiny stravování v Evropě / Massimo Montanari ; [z italského originálu ... přeložila Zora Jandová-Obstová]. -- Praha : NLN, Nakladatelství Lidové noviny, 2003. -- 227 s. ; 18 cm
Gurmánská kuchařka : vybrané recepty české a mezinárodní kuchyně XX. století / Josef Krátký. -- Praha : Riopress, 2000. -- 224 s., [16] s. obr. příl. : barev. il. ; 30 cm
Informace o vydaných dokumentech
--
Národní knihovna ČR
25.02.2008 12:58