-
To se mi líbí
-
Doporučit
Dobrý den,
obracím se na Vás s prosbou, zda bzste mi mohli sehnat tyto knihy (případně mi poraďte, kde bych je mohla nalézt):
- Ethylene action and the ripening of fruit (BURG, S.P. and E.A. Burg 1965,Science 149:1190-1196)
- Ethylene and fruit ripening. (Physiol. Plant 101:727-739
- The plant hormone.(MATTOO, A.K. and J.C.Suttle(eds.) 1991)
- Physiology and biochemistry of storage and ripening for optimum
quality.(Cit. Rev. Food Sci. Nutr.)
Dobrý den,
Vámi uvedené identifikační údaje k hledaným publikacím se vztahují k následujícím dokumentům:
1) článek
BURG, Stanely P.; BURG, Ellen A. Ethylene Action and the Ripening of Fruits.
Science. 28. May 1965, vol. 148, no. 3674, s. 1190-1196. ISSN 0036-8075.
Dostupnost časopisu Science v českých knihovnách zjistíte v online katalogu:
Souborný katalog ČR - Seriály (SKCP) na adrese http://aleph.nkp.cz/F/ .
2) článek
LELIEVRE, Jean-Marc; LATCHÉ, Alain; JONES, Brian. Ethylene and fruit ripening. Physiologia Plantarum. 1997, vol. 101, issue 4, s. 727-739. ISSN 0031-9317.
Plný text článku je dostupný např. v rámci licencované databáze Ebsco, která je dostupná pro registrované uživatele NK ČR (viz
http://www.nkp.cz/pages/page.php3?nazev=Licencovane_online_databaze&submenu3
=104), ale také ve většině vysokoškolských knihovnách či větších (např.
krajských) knihovnách.
3) monografie
MATTOO, Autar K. The plant hormone Ethylene. Boca Raton, Fla. [u.a.]: CRC Pr., 1991. 337 s. ISBN 0849345669.
Dle Souborného katalogu ČR (SKC, http://aleph.nkp.cz/F/), portálu Jednotná informační brána (www.jib.cz) a lístkového katalogu zahraniční literatury CEZL (Centrální evidence zahraniční literatury) není publikace na území ČR dostupná. Pro její získání můžete využít mezinárodní meziknihovní výpůjční službu (více informací o službě naleznete zde http://www.knihovny.cz/co-knihovna-nabizi/sluzby/175-meziknihovni-sluzby), o její zprostředkování můžete požádat vaši knihovnu.
4) článek
MARRIOTT, J.; PALMER, Janes K. Bananas - physiology and biochemistry of storage and ripening for optimum quality. Critical Reviews in Food Science and Nutrition. September 1980, volume 13, issue 1, s. 41-88. ISSN 1040-8398.
Článek je možné si zakoupit na adrese
http://www.tandfonline.com/action/doSearch?stemming=yes&searchText=bananas+p
hysiology ; časopis v papírové podobě je dostupný od roku 1975 až po aktuální vydání z roku 2010 v Zemědělské a potravinářské knihovně (http://www.nzpk.cz/).
Biologické vědy
--
Národní knihovna ČR
12.12.2012 13:54