knihy - hodnotové orientace
Text dotazu
Dobrý den, sháním základní literaturu k tématu hodnotových orientací. Potřebuji vědět, jaké knihy s touto tématikou, vydané v české verzi od roku 1990, jsou k dispozici ve Vaší knihovně. Děkuji za odpověď.
Odpověď
V elektronickém katalogu NK ČR - báze NKC (http://sigma.nkp.cz/F) jsme nalezli pouze čtyři publikace na téma hodnotové orientace v češtině, které byly vydány po roce 1990 (+ 1 v roce 1990). Jedná se o tyto dokumenty:
K utváření hodnotové orientace budoucích učitelů / Pavel Prunner ; Jiří Semrád ; Československá akademie věd. -- Praha : ČSAV, 1991. -- 24 s.
Kapitoly z teorie výchovy : problematika hodnot a hodnotové orientace. 1. díl / Josef Horák. -- Vyd. 1.. -- Liberec : Technická univerzita, 1996. -- 75 s.
Kapitoly z teorie výchovy : problematika hodnot a hodnotové orientace (aplikace výzkumných pedagogických metod na příkladě provedeného šetření). 2. díl / Josef Horák. -- Vyd. 1.. -- Liberec : Technická univerzita, 1997. -- 107 s. : il.
Česká rodina v transformaci - stratifikace, dělba rolí a hodnotové orientace / Milan Tuček a kol.. -- Praha : Sociologický ústav Akademie věd České republiky, 1998. -- 159 s. : il.
Hodnotově orientační jednota v pedagogických sborech středních škol / Julius Sekera ; Jiřina Taxová ; Univerzita Karlova. -- [Praha :s.n.], 1990. -- 184 s., [83] s. : tb.
Zda jsou dokumetny určeny k absenční či prezenční výpůjčce zjistíte sám v bázi NKC u konkrétního záznamu (pod ikonou "exempláře").
Obor
Sociologie
Okres
--
Knihovna
Datum zadání dotazu
06.02.2008 12:43
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Zapište číslici "pět".
Hledání v archivu