kniha sociální reklama
Text dotazu
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, zda nevíte o nějakých knihách, jak anglicky, tak česky, o sociální reklamě či marketingu. Děkuji za odpověď.
Odpověď
Dobrý den,
knih, převážně na téma marketingu, je poměrně velké množství, proto Vám nemůže poslat seznam všech nalezených dokumentů.
Publikace, které budou nejvíce vyhovovat Vašim potřebám, si můžete vyhledat v online katalogu NK ČR nebo Souborném katalogu ČR, v obou případech stačí zadat do pole "kombinace slov z různých polí" nebo "slova z názvu" zadat pojem marketing, apod.
Odkaz na katalogy: http://sigma.nkp.cz/F/
Na ukázku Vám posíláme malý výběr z publikací dostupných v NK ČR:
Direct marketing / Edward Nash ; [překlad Vilém Jungmann ; ilustrace René Kašík, Jakub Marša]. -- Vyd. 1.. -- Brno : Computer Press, 2003. -- xx, 604 s. : il. ; 23 cm
Efektivní marketing / Moi Ali ; [z anglického originálu ... přeložil Jan Heller]. -- Vyd. 1.. -- Praha : Slovart, 2003. -- 72 s. : barev. il. ; 19 cm
Marketing a reklama : učební text / Jaroslav Světlík. -- Vyd. 1.. -- Zlín : Univerzita Tomáše Bati, Fakulta multimediálních komunikací, 2003. -- 170 s. ; 29 cm
Social marketing : improving the quality of life / Philip Kotler, Ned Roberto, Nancy Lee. -- 2nd ed.. -- Thousand Oaks, Calif. : Sage, c2002. -- xvi, 438 s. : il. ; 24 cm
The consumer trap : big business marketing in American life / Michael Dawson. -- Urbana : University of Illinois Press, 2003. -- 203 s. : il. ; 24 cm
Intuitivní reklama / Miloš Toman. -- Vyd. 1.. -- Praha : Management Press, 2006. -- 250 s. ; 21 cm
Obor
Sociologie
Okres
--
Knihovna
Národní knihovna ČR
Datum zadání dotazu
11.01.2008 14:11
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Kolik je 10 + 4?
Hledání v archivu