Kniha roku 2015
Text dotazu
Prosim, ktera kniha se stala v roce 2015 knihou roku? Dekuji.
Odpověď
Dobrý den,
14.4.2015 v 21.31 zveřejnila ČTK zprávu, že knihou roku 2015 se celkovým vítězstvím v soutěži Magnesia Litera stala publikace Martina Reinera s názvem Básník a podtitulem Román o Ivanu Blatném. Vydalo ji nakladatelství Torst. Kniha, která je výsledkem třicetileté Reinerovy práce, již nasbírala několik významných cen.
zdroj: http://www.tyden.cz/rubriky/kultura/literatura/knihou-roku-je-reineruv-roman-o-ivanu-blatnem_339702.html
REINER, Martin. Básník: román o Ivanu Blatném. Vyd. 1. Praha: Torst, 2014. 594 s. ISBN 978-80-7215-472-2.
Použité zdroje
mediální databáze Anopress, Internet
Obor
Jazyk, lingvistika a literatura
Okres
Plzeň-město
Knihovna
Studijní a vědecká knihovna Plzeňského kraje v Plzni
Datum zadání dotazu
04.08.2017 00:09
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Kolik je 10 + 4?
Hledání v archivu