Kniha od Marka Tullia Cicera
Text dotazu
Prosím , zda-li je možné mi podat informaci, nevím kde bych mohla sehnat knihu od výše uvedeného autora, název knihy by měl být Projevy. Nebo cokoli od něj.
Odpověď
v katalozích Studijní a vědecké knihovny Plzeňského kraje jsem knihu s názvem Projevy jejímž autorem by byl Cicero nenalezla.
Informace o fondu knihovny jsou dostupné v elektronickém katalogu na http://aleph.svkpl.cz. Informace o starších knihách jsou dostupné ve jmenném naskenovaném katalogu "GK-Jmenný katalog" nebo "MK-Jmenný katalog neperiodik" na http://katif.svkpl.cz/nris. Hledejte podle autora a pak podle slov v názvu. Informace o katalozích naleznete na http://www.svkpl.cz/elkatalog.htm. Informace o pravidlech půjčování dokumentů v SVK PK jsou na http://www.svkpl.cz/ctenprukaz.htm, http://www.svkpl.cz/vypujcak.htm nebo http://www.svkpl.cz/knihrad.htm#vypujcni. Podmínkou půjčení knihy domů je platný roční čtenářský průkaz. Při výpůjčce do studovny stačí jednorázový denní průkaz za 10,- Kč.
V elektronickém katalogu (který obsahuje záznamy knih získaných od roku 1988, starší výběrově) dostupném na adrese http://aleph.svkpl.cz jsem z nalezených knih z fondu Studijní a vědecké knihovny jejichž autorem je Cicero vybrala tyto:
Sign. 31A9646
Název Tuskulské rozhovory/Marcus Tullius Cicero
Úd.o vydání 1. vyd.
Naklad.údaje Bratislava :Tatran, 1982.
Rozsah 534 s.
Edice Zlatý fond svetovej literatúryzv. 53
Jazyk slo
Sign. 31A9644
Název Rečník/Marcus Tullius Cicero
Naklad.údaje Bratislava :Tatran, 1982.
Rozsah 382 s.
Edice Zlatý fond svetovej literatúry
Jazyk slo
Sign. 1100536
Název Tuskulské hovory/Marcus Tullius Cicero
Úd.o vydání 1. vyd.
Naklad.údaje Praha :Svoboda, 1976.
Rozsah 433, [1] s.
Edice Antická knihovnasv. 32
Jazyk cze
Sign. 187977
Název Řeči proti Verrovi/Marcus Tullius Cicero
Úd.o vydání 1. vyd.
Naklad.údaje Praha :Odeon, 1972.
Rozsah 514, [8] s., [30] s. obr. příl.
Edice Živá díla minulostisv. 67
Jazyk cze
Sign. 178235
Název O povinnostech:rozprava o 3 knihách věnovaná synu Markovi/Marcus Tullius Cicero
Úd.o vydání 1. vyd. ve Svobodě.
Naklad.údaje Praha :Svoboda, 1970.
Rozsah 193, [2] s.
Edice Antická knihovnasv. 6
Jazyk czelat
Sign. 137440
Název Dvě rozmluvy/Marcus Tullius Cicero
Úd.o vydání 1. vyd. v SNKLHU.
Naklad.údaje Praha :Státní nakladatelství krásné literatury, hudby a umění, 1960.
Rozsah 146, [3] s.
Edice Světová četbasv. 244
Jazyk cze
Obor
Informace o vydaných dokumentech
Okres
--
Knihovna
Studijní a vědecká knihovna Plzeňského kraje v Plzni
Datum zadání dotazu
06.12.2007 16:01
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Kolik je 10 + 4?
Hledání v archivu