kniha o názvech synonymech intimních ženských partií
Text dotazu
Dobrý den, před několika lety vyšla v ČR kniha o názvech synonymech intimních ženských partií. Má zde být asi 1000 synonym. Kniha měla vyjít v malém nákladu. Četla jsem o ní v novinách. Pomůžete mi prosím s bližší identifikací názvu a jména autora?
Děkuji.
S pozdravem
Odpověď
Dobrý den,
podle Souborného katalogu ČR by se mohlo jednat o jednu z těchto knih:
WOLF, Naomi. Vagina: nová perspektiva. 1. vyd. v českém jazyce. Praha: Dokořán, 2014. 341 s. ISBN 978-80-7363-540-4.
ASTONOVÁ, Nela D., ed. a UTTE, Karel, ed. Kniha o kundě. 2. vyd. Praha: Dybbuk, 2012. 222 s. ISBN 978-80-7438-068-6.
BLACKLEDGE, Catherine. Vagina: [otvírání Pandořiny skříňky]. Vyd. 1. V Praze: Triton, 2005. 371 s., [4] s. barev. obr. příl. ISBN 80-7254-714-3.
Pokud se zajímáte o synonymní názvy v této oblasti, na těchto webových stránkách jsme našli prezentaci Radima Uzla Etymologie vulgární nomenklatury genitálu. http://sex.systemic.cz/archive/cze/textbook2005/uzel.pdf
Použité zdroje
http://aleph.nkp.cz/
https://www.google.cz/
Obor
Informace o vydaných dokumentech
Okres
--
Knihovna
Knihovna Akademie věd České republiky
Datum zadání dotazu
29.06.2015 08:00
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Kolik je 4+4 ?
Hledání v archivu