Kniha o náboženstvích
Text dotazu
Dobrý den, sháním knihu, která by přehledně popisovala hlavní náboženství. Jejich vznik a vývoj, jednotlivé principy, systémy církve. Ideálně, pokud by bylo vše v souvislostech, ne jen jako encyklopedie.
Děkuji.
Odpověď
Dobrý den,
děkujeme za dotaz. Zkuste se prosím podívat na tyto záznamy, obsahují i stručný popis a naskenovaný obsah:
HAWKINS, John. Příběh náboženství: přehledná historie hlavních světových vyznání. Praha: Dobrovský, [2018]. Knihy Omega. ISBN 978-80-7390-888-1.
https://www.knihovny.cz/Record/mzk.MZK01-001653957
KEENE, Michael. Světová náboženství. Praha: Knižní klub, 2003. ISBN 80-242-0983-7.
https://www.knihovny.cz/Record/mzk.MZK01-000681441
Kniha náboženství. Praha: Knižní klub, 2015. Universum. ISBN 978-80-242-5179-0.
https://www.knihovny.cz/Record/mzk.MZK01-001519022
SMITH, Huston. Světová náboženství: po stopách moudrosti předků. Praha: Knižní klub, 1995. ISBN 80-7176-217-2.
https://www.knihovny.cz/Record/mzk.MZK01-000052816
Snad aspoň jedna z nich splní Vaše představy.
Obor
Filozofie a náboženství
Okres
--
Knihovna
Moravská zemská knihovna v Brně
Datum zadání dotazu
02.09.2022 12:58
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Zapište číslici "pět".
Hledání v archivu