Kniha o medvědovitých šelmách
Text dotazu
Stavba těla medvědovitých šelem
Odpověď
Dobrý den,
v bázi NKC Národní knihovny,http://www.nkp.cz jsme nalezli níže uvedené záznamy týkající se anatomie těla medvědovitých šelem. Většina z těchto publikací obsahuje bibliografii a je zdigitalizována.
[Č.záznamu: 000356096]
Brehmův život zvířat. Svazek 7., Ssavci. Medvědi, hmyzožravci / podle druhého původního vydání zpracoval Adolf Meyer ; do češtiny přeložil a upravil V. Maule. -- Praha : Gutenberg Ota Lebenhart, 1929. -- 305 s., [22] s. obr. příl. : il. (některé barev.) ; 19 cm
Záznam 89 z 195
[Č.záznamu: 001629113]
Medvědi / Udo Gansloßer ; lektoroval a doplnil Martin Vobruba ; ilustroval Johann Brandstetter ; [překlad Martina Komendová]. -- 1. vyd.. -- Plzeň : Fraus, c2005. -- 48 s. : barev. il. ; 28 cm. -- ISBN 80-7238-473-2 (váz.)
-
[Č.záznamu: 002008601]
Kniha všeobecné nevědomosti / John Lloyd a John Mitchinson ; přeložila Veronika Lásková. -- 1. brož. vyd. v českém jazyce. -- Praha : BB/art, 2009. -- 300 s. : il. ; 18 cm. -- ISBN 978-80-7381-645-2 (brož.)
[Č.záznamu: 002008070]
Liška a větší šelmy : psík mývalovitý, mýval, liška, šakal, medvěd, rys, kočka / Vojtěch Škaloud ; [autor perokreseb Oldřich Tripes]. -- Vyd. v češtině 1.. -- Praha : Brázda, 2009. -- 259 s. : il. ; 22 cm. -- ISBN 978-80-209-0372-3 (váz.)
[Č.záznamu: 001745347]
Pravěcí savci / Alan Turner ; ilustrace Mauricio Antón. -- 1. vyd.. -- Praha : Fortuna Libri, 2007. -- 192 s. : barev. il., mapy ; 29 cm. -- ISBN 978-80-7321-321-3 (váz.)
[Č.záznamu: 002028100]
Velcí savci v České republice - rozšíření, historie a ochrana. 2., Šelmy (Carnivora) = Large mammals in the Czech Republic - distribution, history and protection. 2., Carnivores (Carnivora) / Miloš Anděra, Jaroslav Červený. -- Praha : Národní muzeum, 2009. -- 215 s. : il., mapy ; 24 cm. -- ISBN 978-80-7036-259-4 (brož.)
[Č.záznamu: 001829589]
Velká kniha otázek a odpovědí / [z anglického originálu ... přeložil Ondřej Šanca]. -- 1. vyd.. -- Praha : Deus, 2008. -- 208 s. : il. (převážně barev.), mapy, portréty ; 29 cm. -- ISBN 978-80-87087-46-6 (váz.)
[Č.záznamu: 002651926]
Velké šelmy na Moravě a ve Slezsku / Miroslav Kutal, Josef Suchomel a kol.. -- 1. vyd.. -- Olomouc : Univerzita Palackého v Olomouci, 2014. -- 189 s. : il. (převážně barev.), mapy ; 29 cm. -- ISBN 978-80-244-4072-9 (brož.) : neprodejné
[Č.záznamu: 002039316]
Velký ilustrovaný atlas zvířat / Weldon Owen. -- 1. české vyd.. -- Praha : Svojtka & Co., 2010. -- 288 s. : barev. il., mapy ; 35 cm. -- ISBN 978-80-256-0256-0 (váz.)
Uvedené publikace si můžete vypůjčit prezenčně nebo absenčně na základě průkazu čtenáře,  https://www.nkp.cz/sluzby/chci-sluzbu/stat-se-ctenarem.https://www.nkp.cz/sluzby/chci-sluzbu/stat-se-ctenarem.
Obor
Biologické vědy
Okres
--
Knihovna
Národní knihovna ČR
Datum zadání dotazu
16.10.2018 15:27
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Kolik je 4+4 ?
Hledání v archivu