Kniha Milana Kindla
Text dotazu
Už dlouho sháním knihu od Milana Kindla, která pojednává o logice a údajně jsou v ní i rady, jak si poradit s různými IQ testy. Zatím jsem ale nenašla ani název této publikace, abych ji mohla někde sehnat. Děkuji
Odpověď
pravděpodobně se jedná o titul:
KINDL, Milan. Dokonalá zkratka. [Chomutov] : Milenium, c2001. 251 s. ISBN  80-86201-27-9. Signatura SVK PK: 31a93309
Jedná se však o realistický román z VŠ prostředí s tématikou přijímacích  zkoušek. Odborné publikace tohoto autora se týkají právní problematiky  nikoliv logiky! Publikace Milana Kindla viz. katalog SVK PK na:  http://aleph.svkpl.cz.
Prověřily jsme tyto databáze: katalog SVK PK, Českou národní bibliografii  : české knihy od roku 1945, Caslin : souborný katalog knihoven ČR,  katalogy Národní knihovny v Praze, Jednotnou informační bránu a katalog  knihovny Západočeské univerzity v Plzni.
Nabízíme ještě několik záznamů publikací týkající se přijímacích zkoušek na VŠ:
Testy studijních předpokladů a základy logiky. 1. díl : chcete se dostat na vysokou školu? : verbální myšlení, numerické myšlení, prostorová představivost, symbolické myšlení, úsudky, analytické myšlení, základy  vědeckého myšlení, kulturní přehled, kritické myšlení, výroková logika, predikátová logika, normativní logika : teorie, příklady, řešení, komentář / [autoři Igor Kotlán, Pavel Kotlán, Kateřina Vittová]. -- 7. přeprac. a aktualiz. vyd.. -- Brno : Sokrates, 2008. --  224 s. : il. ISBN 978-80-86572-49-9. Signatura: 31B24205-1
Testy obecných studijních předpokladů a základy logiky / [autoři Igor Kotlán, Pavel Kotlán]. -- 2. přeprac. a aktualiz. vyd.. --  Ostrava : Institut vzdělávání Sokrates, 2003. --  198 s. : il. ISBN  80-86572-06-4. Signatura: 31B769-1
Testy obecných studijních předpokladů a základy logiky. 2. díl : chcete se dostat na vysokou školu? : teorie, příklady, řešení,  komentář / [autoři Igor Kotlán, Kateřina Vittová]. -- 2. přeprac. a  aktualiz. vyd.. -- Brno : Institut vzdělávání Sokrates, 2005. --163 s. :  il. ISBN 80-86572-18-8. Signatura: 31B769-
Pokud byste měla zájem o další rešeršní služby, viz.
http://www.svkpl.cz/cs/sluzby/bibliograficke-sluzby/resersni-sluzby-ve-specialni-studovne/, jedná se o placenou službu poskytovanou speciální studovnou Studijní a  vědecké knihovny Plzeňského kraje, viz. ceník na: http://www.svkpl.cz/cs/sluzby/cenik-sluzeb/.
Obor
Informace o vydaných dokumentech
Okres
--
Knihovna
Studijní a vědecká knihovna Plzeňského kraje v Plzni
Datum zadání dotazu
28.07.2008 07:38
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Zapište číslici "pět".
Hledání v archivu