Kdy zemřel Friedrich Wilhelm Barfuss?
Text dotazu
Bylo by prosím možné zjistit, kdy zemřel matematik Friedrich Wilhelm Barfuss/Barfuß
Datum narození by mělo být 1809.
Odpověď
Dobrý den,
odpovídáme na Váš dotaz zaslaný prostřednictvím služby Ptejte se knihovny.
Rok úmrtí Friedricha Wilhelma Barfusse (*1809) jsme nalezli v licencované databázi World Biographical Information, jiné zdroje (literatura, databáze) rok úmrtí neuvádějí.
Dle tohoto zdroje žil matematik F. W. Barfuss v letech 1809-1854. Jestli jste registrovaným čtenářem NK ČR, můžete se do biografické databáze připojit vzdáleně, viz https://www.nkp.cz/katalogy-a-db/licencovane-db/prehled-lic-zdroju
Zdroj:
https://wbis.degruyter.com/basic-search
Obor
Historie a pomocné historické vědy. Biografické studie
Okres
--
Knihovna
Národní knihovna ČR
Datum zadání dotazu
24.03.2023 11:57
Jan Pešula píše:
Úterý 28.03.2023 22:03
Našel jsem ještě trochu přesnější údaje: *23.03.1809 Apolda, †13.08.1854 Weimar, v katalogu univerzitní knihovny v Jeně, https://zs.thulb.uni-jena.de/[…]/jportal_person_00089781 . Odpovídají tomu, co zjistila NK.
Data jsem doplnil do Wikidat ( https://www.wikidata.org/wiki/Q95009057 ), aby byla do budoucna přístupnější a už je nikdo nemusel znovu hledat. Mějte se pěkně.
PSK - admin píše:
Středa 29.03.2023 11:51
Děkujeme za doplnění informací.
Služba PSK
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Zapište číslici "pět".
Hledání v archivu