Informace o průběhu výkonu základní vojenské služby v letech 1958-1959?
Text dotazu
Dobrý den.Rád bych znal podrobnosti o výkonu základní vojenské služby otce /útvar,zařazení,záznam o odměnách a trestech a pod./.Sloužil v ČSLA v letech 1958-59.Na jaký orgán se mohu obrátit?Děkuji.
Odpověď
Dobrý den,
v dané záležitosti Vám doporučujeme obrátit se na Vojenský ústředí archiv - Vojenský historický archiv (https://www.vuapraha.cz/vojensky-historicky-archiv/ ), který disponuje archivními fondy i pro vojenské záležitosti po roce 1945. Pokud byly informace o jednotlivých osobách vykonávajících základní vojenskou službu archivovány, budou buď uloženy ve výše uvedeném archivu, nebo Vám pracovníci archivu doporučí jinou vhodnou instituci, jež dané archivní zdroje uchovává.
Obor
Politické vědy. Vojenství
Okres
--
Knihovna
Národní knihovna ČR
Datum zadání dotazu
31.10.2023 17:21
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Kolik je 10 + 4?
Hledání v archivu