Anglická kniha o maloobchodu
Text dotazu
Dobrý den,
mám jako téma DP Maloochod a spokojenost zákazníků. Potřebuji sehnat aspoň 3 zdroje literatury v anglickém jazyce. Mohli byste mi prosím poradit, jaké knihy mám shánět? Přímo uvést nějaké tituly? Aby tam bylo něco o maloobchodu, marketing, managament, spokojenost zákazníků, atd.
Děkuji moc
Odpověď
Dobrý den,
k Vašemu dotazu zasíláme Vám příklady záznamů o literatuře vyhledané zadáním klíčového slova -maloobchod, zákazník- do multivyhledávače EDS,
http://eds.a.ebscohost.com/eds/search/basic?sid=5769dae2-4aa1-450d-85e9efd6096d1449%40sessionmgr4003&vid=0&hid=4113 a http://www.nkp.cz/katalogy-a-db.
-Niemeier, Stefan,Reshaping retail [elektronický zdroj] why technology is transforming the industry and how to win in the new consumer driven world / Stefan Niemeier, Andrea Zocchi, and Marco Catena.Chichester, West Sussex, U.K. : Wiley, c2013.
-Transformations of retailing in Europe after 1945 [elektronický zdroj] / edited by Ralph Jessen, Lydia Langer.
Farnham, England ; Burlington, Vt. : Ashgate, c2012 01/01/2012 xvi, 234 p. : ill. Language: English,
- Retail analytics [elektronický zdroj] : the secret weapon / Emmett Cox. By: Cox, Emmett. Hoboken, N.J. : Wiley, c2012 01/01/2012 xii, 164 p. : ill. Language: English,
- Evolution and growth of China's wholesale industry since 1978 [elektronický zdroj] / Ma Longlong.
By: Ma, Longlong. Singapore : Enrich Professional Pub., c2011 01/01/2011 xxi, 481 p. : ill.
- Retail nation [elektronický zdroj] : department stores and the making of modern Canada / Donica Belisle.
By: Belisle, Donica. Vancouver, B.C. : UBC Press, 2011 01/01/2011 xii, 308 p. : ill. Language:
- Shopping 3.0 [elektronický zdroj] : shopping, the Internet or both? / Cor Molenaar.
By: Molenaar, Cor. Farnham ; Burlington, VT : Ashgate Pub., c2010 01/01/2010 212 p. : ill.
-Retail selling skills [elektronický zdroj].By: Kati, Sumit. Mumbai [India] : Himalaya Pub. House, 2010 01/01/2010 160 p.
The art of retail buying [elektronický zdroj] : an insider's guide to the best practices from the industry.
By: Jacobsen, Marie-Louise. Singapore : John Wiley & Sons (Asia), 2009 01/01/2009 xvi, 405 p.
Další záznamy o literatuře a ověření  její dostupnosti (v Národní knihovně) můžete zjistit obdobným způsobem., tj, zadáním dalších klíčových slov do vyhledávacího formuláře.
Obor
Ekonomické vědy, obchod
Okres
--
Knihovna
Datum zadání dotazu
19.06.2015 16:29
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Kolik je 10 + 4?
Hledání v archivu