kasárna v Hradci Králové
Text dotazu
kde se v Hradci Králové nacházejí kasárna Vrbenského, Nálepkova, Žižkova
Odpověď
Vrbenského kasárna - severozápadní část Gayerových kasáren (naproti Žižkovým sadům)
(In: Radnice. Informační Zpravodaj statutárního města Hradce Králové, 2008, č.16, s.1)
Nálepkova kasárna - leží při ulici Jana Koziny, přímo za objektem Střední a Vyšší zdravotnické školy
(In: Radnice, 2002, č.8, s.2)
Žižkova kasárna - Komenského třída
(In:Hradecké noviny, 1994, č.248,s.13)
Obor
Jazyk, lingvistika a literatura
Okres
--
Knihovna
Knihovna města Hradce Králové
Datum zadání dotazu
13.10.2008 09:42
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Zapište číslici "pět".
Hledání v archivu