Karolína Adamová
Text dotazu
Prosím o informace, životopisu o autorce p. Karolině Adamové. Děkuji
Odpověď
Dobry den, informace o autorce Karolina Adamove jsme v prvni rade cerpali z  baze narodnich autorit
http://sigma.nkp.cz/F/  (báze AUT), budovane Narodni knihovnou CR
Adamova, Karolina, 1948-
Adamova, J., 1948- [o]
Narozena 15.3.1948 v Melniku. doc., JUDr., CSc.,
pravnicka, zabyva se dejinami ceskeho a
ceskoslovenskeho prava, pravni archeologii a
politologií.
Adamova,J.-Soukup,L.: Prameny k dejinam prava v
ceskych zemich (2. vyd.) - chybna iniciala
krestniho jmena
Hlavnim zdrojem informaci ale je: Lexikon soucasnych ceskych historiku.
Praha: Historicky ustav Akademie ved Ceske republiky, 1999.
Str. 17, 3. heslo: ADAMOVA, Karolina, * 15.3.1948, Melnik, doc. JUDr. PhDr.
CSc.
vystudovala SVVS Praha (1963-66), PF UK (1966-71), JUDr. 1971, CSc 1975, habilitace 1994 v oboru pravni historie heslo uvadi zamestnani pravnicky-historicky v ruznych obdobich, bibliografii clanku a prispevku do ruznych periodik a sborniku apod.
Pokud byste mela zajem,  je zde uveden i kontakt na autorku Pramenu k dejinam prava Karolinu Adamovou (zda stale plati, ale neoverujeme):
Adamova@prf.cuni.cz.
Obor
Právo
Okres
--
Knihovna
Národní knihovna ČR
Datum zadání dotazu
06.11.2008 10:12
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Kolik je 10 + 4?
Hledání v archivu