kakadu bílý
Text dotazu
Jakou potravu přijímá Kakadu bílý?
Odpověď
Dobrý den, zřejmě nejvíce informací o vhodné potravě pro papouška Kakadu bílého můžete nalézt na internetu:
http://cs.wikipedia.org/wiki/Kakadu_b%C3%ADl%C3%BD
http://www.zoozlin.eu/katalog.php?id=KAT000000000000094
http://papousci.chovzvirat.com/druhy/kakadu-bily.html
http://www.chovpapousku.cz/papousci.html
Online časopisy týkající se chovu papoušků:
Papoušci: časopis pro chovatele a přátele papoušků  http://www.papousci.com/
EXOTA : časopis pro chovatele a přátele exotického ptactva http://www.exota.cz/
Online chovatelská poradna http://www.milanbartl.cz/chov/poradna.htm
Případně pro Vás mohou být užitečné i následující publikace:
1) Wolter, Annette. Papoušci: jak je správně chovat a rozumět jim : rady odborníka ke správnému chovu. Praha : Jan Vašut, 1999- . 2 sv. : barev. il.; 20 cm. ISBN 80-7236-101-5 (2. díl : brož.) : Kč 129,00. --ISBN 80-7236-083-3 (1. díl : brož.).
2) LANTERMANN, Werner, 1956-  . Kakadu : speciální část: Chování kakaduů : ochočování, péče, výživa, nemoci, chov.  Praha : Vašut, 2001. -- 56 s. : il. ISBN  80-7236-162-7.
3) VAŠÍČEK, Milan, 1935-  . Kakaduové a loriové : (Probosciger, Calyptorhynchus, Callocephalon, Eolophus, Cacatua, Chalcopsitta, Eos, Pseudeos, Trichog.  Kosmonosy : Barko Bělka, 2004. 230 s. : il.
4) SMRČEK, Martin, 1956-  . Papoušci celého světa : Martin Smrček, Lea Smrčková. Praha: Brázda, 1996. 220 s.,fot.,rejstř. ISBN 80-209-0264-3.
aj. Publikace by měly být dostupné v běžných fondech městských knihoven, vyhledat si je můžete např. přes Souborný katalog SKAT (http://www.skat.cz).
Obor
Biologické vědy
Okres
--
Knihovna
Národní knihovna ČR
Datum zadání dotazu
30.01.2008 11:17
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Zapište číslici "pět".
Hledání v archivu