Jungwirth, Karel, 1913-1978
Text dotazu
Ráda bych se zeptala na životopisná data germanisty dr. Karla Jungwirtha, autora \"Praktické mluvnice němčiny\" (spoluautoři Kouřimská, Zapletal).
Odpověď
Dobrý den,
bohužel se nám nepodařilo nalézt příliš informací o K.Jungwirthovi. Základní informace jsou uvedeny v Databázi národních autorit NK ČR
(http://sigma.nkp.cz/cze/aut):
Jungwirth, Karel, 1913-1978
Narozen 15.9.1913 ve Vsetíně, zemřel 6.10.1978 v Praze. PhDr., CSc., docent německého jazyka na Vysoké škole ekonomické v Praze. Práce v oboru výuky němčiny.
Pokud byste potřebovala více informací, můžete se zkusti obrátit na Vysokou školu ekonomickou (http://www.vse.cz), kde K.Jungwirth působil.
Obor
Jazyk, lingvistika a literatura
Okres
--
Knihovna
Datum zadání dotazu
06.11.2007 14:27
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Kolik je 4+4 ?
Hledání v archivu