Jozef Lettrich
Text dotazu
Dobrý den, dostala jsem seminární práci na téma - Jozef Lettrich. Bohužel k tomuto tématu nemůžu najít vhodnou literaturu, a proto bych se chtěla zeptat, jestli byste mi nějakou literaturu nemohli doporučit. Děkuji
Odpověď
O Jozefu Lettrichovi jsou údaje ve:
Slovenský biografický slovník. Sv. 3. K-L. Martin : Matica slovenská, 1989.
Encyklopédia Slovenska. Sv. 3. K-M. Bratislava : Veda, vydavateľstvo Slovenskej akadémie vied, 1979.
Články:
Kocian, Jiří: Jozef Lettrich. In: Lidová demokracie. Roč. 50, č. 30 (5.2.1994), Příl. LD na neděli, s. 7
Šiška, Miroslav: Politik, který měl zmizet z dějin. In: Právo. Roč. 15, č. 143 (18.6.2005), s. 25.
Dále jsou různé údaje i na internetu např. na adrese:
http://www.czsk.net/dotyky/6_2005/lettrich.html
Obor
Politické vědy. Vojenství
Okres
--
Knihovna
Vědecká knihovna v Olomouci
Datum zadání dotazu
12.03.2008 10:56
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Kolik je 10 + 4?
Hledání v archivu