Josef Wünsch
Text dotazu
Dobry den, pisu diplomovou praci na tema Cestovatel Josef Wünsch Chtela jsem se zeptat, jestli mate u Vas jakekoliv informace, brozury nebo knizky o zivote Josefa Wünsche. At se jedna o knizky a cestopisy sepsane jim samotnym nebo publikace napsane o Josefu Wünschovi nekym jinym. Dekuji Vam za jakoukoliv informaci.
Odpověď
Studijní a vědecká knihovna Plzeňského kraje (SVK PK) eviduje stati a články o osobnosti Josef Wünsch (* 29. 6. 1842 Rokycany, t 20. 11. 1907 Plzeň). Doporučuji osobní návštěvu pracoviště speciální studovna 2.p., viz. http://www.svkpl.cz/bis2.htm, provozní doba po-pá 8-18 h. Toto pracoviště nabízí rešeršní služby, které mohou být placené, viz. http://www.svkpl.cz/cenik.htm#spec. Na tomto pracovišti Vám také poradí, jaké zdroje lze využít při hledání monografií z fondů jiných knihoven. Pro samostatné hledání monografií z fondu SVK PK, jichž je J. Wünsch autorem, doporučuji elektronický katalog na http://aleph.svkpl.cz a lístkové katalogy na http://katif.svkpl.cz/nris (starší fond před rokem 1980).
Obor
Historie a pomocné historické vědy. Biografické studie
Okres
--
Knihovna
Studijní a vědecká knihovna Plzeňského kraje v Plzni
Datum zadání dotazu
19.12.2007 09:09
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Zapište číslici "pět".
Hledání v archivu