Jména knih
Text dotazu
Jak se jmenují čtyři ostatní díly ke knize Nová země ?Autorem je Howard Fast
Odpověď
Dobrý den,
tato románová sága má knih s největší pravděpodobností dokonce šest. Níže uvádíme jejich seznam (originální názvy):
Název originálu: 1. The immigrants (1977)
Název originálu: 2. The second generation (1978)
Název originálu: 3. The establishment (1979)
Název originálu: 4. The legacy (1981)
Název originálu: 5. The immigrants’s daughter (1985)
Název originálu: 6. An Independent Woman (1997)
V češtině vyšly první dva díly pod těmito názvy:
1. díl Nová země (1995)
2. díl Druhá generace (1995)
První díl vyšel opět v roce 2002, tentokrát pod jiným názvem:
1. díl Přistěhovalci (2002)
Ostatní díly se nám nepodařilo vyhledat, nejspíše v češtině zatím nevyšly.
Použité zdroje
http://en.wikipedia.org/wiki/The_Immigrants
Souborný katalog Národní knihovny ČR: http://aleph.nkp.cz/
http://www.amazon.com/Indep[…]p;qid=1431512354&sr=1-6
http://www.trussel.com/f_how.htm
http://www.worldcat.org/[…]/3016972&referer=brief_results
Obor
Informace o vydaných dokumentech
Okres
--
Knihovna
Knihovna Akademie věd České republiky
Datum zadání dotazu
12.05.2015 18:02
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Kolik je 4+4 ?
Hledání v archivu