jirovec
Text dotazu
Historie rodu?
Odpověď
Není jasné, zda je dotaz směřován na:
1) rodopis, genealogii – pokud ano, můžeme Vám doporučit k samostatnému studiu např. následující tištené zdroje:
ŘÍČAŘ, Kristoslav. Občanská genealogie : základy rodopisné práce. 1. vyd. Praha: IŽ, 2000. ISBN 80-240-1080-1
ŘÍČAŘ, Kristoslav. Úvod do genealogie : kdo jsou moji předkové a odkud přišli?. 1.vyd. Praha: Horizont, 1995. ISBN 80-7012-082-7 PETERKA, Josef. Cesta k rodinným kořenům, aneb, Praktická příručka občanské genealogie. 1. vyd. Praha : Libri, 2006. ISBN 80-7277-307-0.
MAKOVSKÝ, Vladimír. Hledáme své předky : na pomoc začínajícím badatelům. Velké Meziříčí: Jupiter Club, 2010. ISBN 978-80-85089-07-3.
Nebo zdroje elektronické např.:
http://www.genea.cz/
http://www.genealogie.cz/
http://www.heraldica.cz/
http://www.rodclan.cz/
http://www.genealogy.euweb.cz/
http://actapublica.eu
Studijní
a vědecká knihovna Plzeňského kraje (dále jen SVK PK) genealogické služby, na rozdíl od různých firem i jedinců neposkytuje.
2) nebo zda se dotaz týká stromů, keřů - rodu čeledi jírovcovitých, eventuálně původu příjmení.
Obor
Historie a pomocné historické vědy. Biografické studie
Okres
Plzeň-město
Knihovna
Studijní a vědecká knihovna Plzeňského kraje v Plzni
Datum zadání dotazu
15.04.2015 10:51
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Kolik je 4+4 ?
Hledání v archivu