Jiří Šetina, státní zástupce
Text dotazu
Dobrý den,
bylo by možné vyhledat bližší informace o Jiřím Šetinovi, nejvyšším státním zástupci v roce 1993? Jde mi o rok narození, kde působil před tím, kde potom a kde nyní. Předem moc děkuji za vaši pomoc.
Odpověď
Dobry den,
SETINA, Jiri, JUDr., * 23.8.1932 Praha, maturoval v roce 1952 v Rychnove n. Kneznou na gymnasiu, 1959 absolvoval PF UK, 1959-66 na prokurature Severocesky kraj, 1966-74 ve Svazu cs. vytvarniku a v Narodni galerii, 1974-90 v delnicke profesi. 1991 byl zakladatelem a reditelem Uradu pro dokumentaci a vysetrovani StB, 1992-93 generalnim prokuratorem CR. Od r. 1992 vykonava rovnez samostatnou praxi. Zamereni: trestni, obcanske a spravni pravo. Advok. kancelar: Na Stahlavce 20, Praha 6.
Zdroj:Lexikon ceskych pravniku 2000. Praha: Academia, 2001.
Obor
Právo
Okres
--
Knihovna
Národní knihovna ČR
Datum zadání dotazu
24.10.2007 17:42
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Kolik je 4+4 ?
Hledání v archivu