Jiří Kolář : Dny v roce
Text dotazu
Dobrý den,
chtěla bych se zepat ohledně knížky od Jiřího Koláře Dny v roce. Kde bych se o této
knížce dozvěděla více, popřípadě nějaké recenze, časopisy apod.
předem moc děkuji za odpověď.
Odpověď
Dobrý den,
nahlédněte do:
Monografie:
Karfík, Vladimír : Jiří Kolář, Praha : Čs. spisovatel , 1994, 106 s.
Kafrík, Vladimír : Literatura je čitelná : k moderní české próze a poezii, Olomouc : Periplum, 2002, 306 s.
Články:
Lidaurová, Lenka : Konkurence boží, in: Lidové noviny. Roč. 4, Příl. Nedělní Lidové noviny. S. 1 a 3
Karfík, Vladimír : Nepředvídatelné vždycky dostane za pravdu, in: Literární noviny. Roč. 3, č. 6 , s. 1. odkaz na plný text: http://archiv.ucl.cas.cz/?path=LitN/3.1992/6
Dvořák, František : Setkání s Jiřím Kolářem, in: Svobodné slovo. Roč. 48, č. 19, s.5.
Obor
Jazyk, lingvistika a literatura
Okres
--
Knihovna
Moravská zemská knihovna v Brně
Datum zadání dotazu
04.03.2010 08:53
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Zapište číslici "pět".
Hledání v archivu