Jihoafrická republika
Text dotazu
Chtěla bych se zeptat zda je možné, vyhledat publikace, které se týkají ekonomiky Jihoafrické republiky, jejího stavu a také problémů. Zároveň i její spolupráce s africkými zeměmi, především z hlediska regionalismu. Děkuji.
Odpověď
Dobrý den, vyhledávat publikace v bázi Národní knihovny ČR můžete na internetové adrese http://www.nkp.cz, záložka Katalogy a databáze, báze NKC, zadáním klíčových slov, autora nebo názvu do vyhledávacího formuláře. Podmínkou výpůjčky knih je průkaz čtenáře NK ČR, viz http://www.nkp.cz, záložky Služby, Pro uživatele a návštěvníky.
Uvádíme několik publikací, které jsme nalezli zadáním klíčových slov "Jihoafrická republika":
-Č.záznamu: 000273956]
Dějiny jižní Afriky / Otakar Hulec. -- Praha : NLN, Nakladatelství Lidové noviny, 1997. -- 345 s.
-[Č.záznamu: 001288365]
Jihoafrická republika / Alexandr Zimák. -- 1. vyd.. -- Praha : Libri, 2003. -- 116 s.
-[Č.záznamu: 000890955]
Jihoafrická republika : podrobné a přehledné informace o historii, kultuře, přírodě a turistickém zázemí Jihoafrické republiky / Tomáš Tureček. -- 1. vyd.. -- Praha : Freytag & Berndt, 2001. -- 152 s.
-[Č.záznamu: 000083612]
Jihoafrická republika / B. Titěrová. -- Praha : Centrum vnějších ekonomických vztahů, 1993. -- [56] s.
-Č.záznamu: 000021514]
Jihoafrická republika / Jaroslav Pátek. -- 1. vyd.. -- Praha : Svoboda, 1984. -- 275 s.
-[Č.záznamu: 001729520]
Jižní Afrika : Lesotho & Svazijsko : turistický průvodce / Barbara McCrea ... [et al.] ; s fotografiemi Rudolfa Švaříčka, Richarda Jaroňka a Marcela Nekvindy ; [z anglického originálu ... přeložili Dana Gardavská, Lucie a Jiří Pořízkovi]. -- Vyd. 2., aktualiz.. -- Brno : Jota, 2007. -- 970 s., [28] s.
-Č.záznamu: 001638453]
Jižní Afrika, Lesotho a Svazijsko / Mary Fitzpatrick ... [et al. ; překlad Michael Fokt ... et al.]. -- 1. české vyd.. -- Praha : Svojtka & Co., 2005. -- 679 s., [16] s.
Doporučujeme Vám pročíst si také odkaz z internetové encykloépedie Wikipedie:
http://cs.wikipedia.org/wiki/Jihoafrick%C3%A1_republika.
Obor
Ekonomické vědy, obchod
Okres
--
Knihovna
Národní knihovna ČR
Datum zadání dotazu
05.03.2009 14:17
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Zapište číslici "pět".
Hledání v archivu