Jezero VOSTOK
Text dotazu
Zajímaly by mě nové zprávy o jezeru Vostok a o výzkumu, který se tam provádí. Zprávy o tom jsou opravdu kusé. Děkuji
Odpověď
Informace o výzkumu jezera Vostok jsou volně dostupné na internetu. Využít můžete např. vyhledavač Google (www.google.com), kde jsme nalezli několik relevantních článků (formulace dotazu: "jezero Vostok + výzkum"), níže uvádíme odkazy na některé z nich:
http://www.national-geographic.cz/detail.asp?id=804
http://matrix-2001.cz/prispevky/ruzne/bbc/bbc07.htm
http://natura.baf.cz/natura/2002/7/20020706.html - článek "Život v jezerech pod ledovci"
http://www.vesmir.cz/clanek.php3?CID=4019
atd.
Informace o výzkumu jezera Vostok v anglickém jazyce naleznete také na adresách:
http://128.150.4.107/pubs/2002/nsf02146/nsf02146.txt
Nejvíce odkazů jsme nalezli na této stránce:
http://www.nsf.gov, když jsme do vyhledávacího pole v pravém horním rohu vepsali "vostok".
Obor
Geografie. Geologie. Vědy o zemi
Okres
--
Knihovna
Datum zadání dotazu
05.03.2008 11:20
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Kolik je 10 + 4?
Hledání v archivu