Je ve Vašich fondech Úřední list c. k. okresního hejtmanství v Uherském Hradišti ?
Text dotazu
Potřebuji prohlédnout Úřední list c. k. okresního hejtmanství v Uherském Hradišti - rok 1894. Vycházelo několik (asi 10) čísel ročně, šlo o periodikum. Máte, prosím, rok 1894 ve Vašich fondech.
Odpověď
Dobrý den,
tento Úřední list máme až od roku 1900.
Bohužel rok 1894 se u nás ve fondu nenacházi: Podle soupisu J. Kubíčka - Časopisy České republiky od počátku do roku 1918 by měl být rok 1894 dostupný pouze ve Státním okresnim archivu v Uherském Hradišti.
Obor
Knihovnictví, informatika, všeobecné, referenční literatura
Okres
Olomouc
Knihovna
Vědecká knihovna v Olomouci
Datum zadání dotazu
12.04.2016 12:34
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Kolik je 10 + 4?
Hledání v archivu