Je v archivu knihovny v Ústí nad Labem k dispozici měsíčník města Rumburk Současnost?
Text dotazu
Současnost údajně v Rumburku vycházela od 60. let. Mne zajímají ročníky 1963-66. Děkuji.
Odpověď
Měsíčník Současnost není ve fondu SVKUL uložen. Záznam o něm není uveden ani v souborném katalogu. Info je pouze v Archivu v Děčíně, bez udání roků. Po telefonickém dotazu vím, že jste jej tam již sháněl. I oni mají za to, že časopis vycházel jen v letech 1960-1961 dále o něm není zmínka. Scanovaná podoba těchto let  je dostupná na: http://www.muzeumjirikov.wz.cz/soucasnostcz.htm
Obor
Informace o vydaných dokumentech
Okres
Ústí nad Labem
Knihovna
Knihovna Ústeckého kraje
Datum zadání dotazu
12.04.2018 11:55
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Kolik je 10 + 4?
Hledání v archivu