Jan Osolsobě
Text dotazu
Hledám podrobnější údaje o životě Ing. Jana Osolsobě,DrSc, narozen 1.10.1886 v Novém Rousínově, zemřel 5.3.1965 v Brně. Působil v oblasti elektrotechniky.
Odpověď
Jediný zdroj, který je prezentován jako životopis tohoto vědce je tetno:
Název: Jan Osolsobě / Marcela Efmertová
Autor: Efmertová, Marcela
Zdrojový dokument: Energetika. Praha. Roč. 47, č. 6 (1997), s. 212. ISSN 0375-8842
Rok: 1997
Předmět: Osolsobě, Jan 1886-1965 jk01091287
energetické hospodářství osobnosti
energetika energetické hospodářství
MDT - třídění: 620.9
Sigla vlastníka: OSA001
Obor
Technika, technologie, inženýrství
Okres
--
Knihovna
Datum zadání dotazu
01.07.2009 12:59
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Kolik je 10 + 4?
Hledání v archivu