Jan Kalvín
Text dotazu
Dobrý den, zajímalo by mě, v jakých knihách příp. na jakých stránkách těchto knih lze najít informace o životě Jana Kalvína. Děkuji.
Odpověď
Dobry den,
informace o zivote Jana Kalvina naleznete nize uvedenych publikacich. Ve fondu NK CR se napr. nachazi dve jeho biografie a dale jsou mu v ruznych slovnik a encyklopediich venovana pomerne rozsahla hesla. Dalsi informace naleznete i na internetu:
WELLMAN, Sam. Jan Kalvin. Jindrichuv Hradec : Stefanos, 2006.159 s. ISBN 80-903102-9-X.
signatura NK CR: 54 K 85234
PARKER, T. H. L. John Calvin : a biography. London : J.M. Dent & Sons, 1975. 18, 190 s.
signatura NK CR: T 063050
heslo Jan Calvin
Ottuv slovnik naucny : illustrovana ecnyklopaedie obecnych vedomosti. 5. dil. Praha : J.Otto, 1892. s. 66-68.
heslo Jan Kalvin
Slavne osobnosti : Oxford encyklopedie : 1000 [hesel]. Praha : Svojtka a Vasut, 1995. s. 55. ISBN 80-7180-035-X.
heslo John Calvin
COHN-SHERBOK, Lavinia. Who's who in Christianity. London ; New York : Routledge, 2002. s.47-48. ISBN 0-415-26034-5.
http://en.wikipedia.org/wiki/John_Calvin
http://www.wsu.edu/~dee/REFORM/CALVIN.HTM
http://www.newadvent.org/cathen/03195b.htm
Obor
Filozofie a náboženství
Okres
--
Knihovna
Datum zadání dotazu
30.11.2007 10:05
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Kolik je 10 + 4?
Hledání v archivu