Jan Brabenec
Text dotazu
Pro svou diplomovou práci potřebuji zjistit kdy se narodil Jan Brabec, malíř, stále žijící. Emigroval do Rakouska. Nyní žije jak v Rakousku, tak i v Česku. Možná, že pouze nemaluje, já jej však znám pouze jako malíře. Děkuji
Odpověď
Dobrý den, patrně máte na mysli malíře Jana Brabence. Pod tímto jménem lze o něm něco najít na internetu. Jan Brabenec se narodil v roce 1945 ve Starém Plzenci.
Záznam o něm najdete v bázi AUT (http://sigma.nkp.cz/F/).
Záhlaví    Brabenec, Jan, 1945-
Biograf.údaje   Narozen 1945 ve Starém Plzenci. Český výtvarník žijící v
Rakousku, autor originálních kožených obrazů.
Obor
Umění, architektura, muzeologie
Okres
--
Knihovna
Národní knihovna ČR
Datum zadání dotazu
12.02.2009 13:46
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Kolik je 10 + 4?
Hledání v archivu