Jan Balabán
Text dotazu
Dobrý den, chci se zeptat názvy knih, popř. zdrojů, o spisovateli Janu Balabánovi. Děkuji
Odpověď
Dobrý den, vzhledem k tomu, že neuvádíte zda se jedná o dokumenty z našeho fondu, nebo o dokumenty z jiných knihoven, uvádím obě varianty. Pro ještě rozsáhlejší údaje, doporučuji katalog NKP. (www.nkp.cz)
S pozdravem J.Fussová
Dokumenty  v našem fondu
Dok
Sign
Autor
Název
Část
Nakladatel / Časopis
Rok
Počet
AN
Koura, Petr, 1978-
"Tři králové" varovali Stalina
Lidové noviny
2004
AN
Peňás, Jiří, 1966-
Balabánova alfa i omega
Lidové noviny
2010
AN
Kůs, Martin
Básnické hlasy si připomněly kamaráda
Opavský a hlučínský deník
2010
AN
Hlučín hostí velkou společnou výstavu
Opavský a hlučínský deník
2011
AN
Peňás, Jiří, 1966-
I díky takové výstavě tady Balabán je
Lidové noviny
2013/124
AN
Leschtina, Jiří, 1956-
Jan Balabán: Kdo pije sám, ten pije s ďáblem
Pátek Lidových novin
2005
AN
Horák, Ondřej, 1976-
Možná že jsem tady
Lidové noviny
2004
AN
Muzeum představí život a dílo spisovatele Jana Balabána
Hláska
2013
AN
Peňás, Jiří, 1966-
Mysterium Jana Balabána
Lidové noviny
2010
AN
Iwashita, Daniela, 1971-
Nikdo není vítěz
Lidové noviny
2010
AN
Pohni křídlem! aneb Hold Janu Balabánovi
Opavský a hlučínský deník
2011
AN
Peňás, Jiří, 1966-
Pozdrav Balabánovi od Magnesie
Lidové noviny
2011
KN
821.162.3
Kostřicová, Blanka, 1961-
Sestupy a naděje Jana Balabána
Civipolis
2013
1
KN
SK 323.2
Kettner, Petr, 1921-2003
Tajemství Tří králů : O lidech, kteří nesměli vstoupit do historie
Mht
1995
1
AN
Stratilík, Ondřej
Vyráběli pekelné stroje proti Hitlerovi
Lidové noviny
2013
Vyhledávat ve SKATu naučné literatury, dotaz : Téma začíná "Balabán, Jan", počet záznamů : 12
Dok
Sign
Autor
Název
Část
Rok
KN
821
Kopáč, Radim, 1976-
Antologie nové české literatury 1995-2004
2004
KN
821.162.3
Iwashita, Daniela, 1971-
Honzo, ahoj!
2011
KN
REG 929
Rudolfová, Věra, 1942-
Kraj návratů a vzpomínek
2013
KN
885
Machala, Lubomír, 1958-
Literární bludiště
2001
KN
885.0(03)
Málková, Iva, 1962-
Literární slovník severní Moravy a Slezska
2001
KN
885.O
Machala, Lubomír, 1958-
Průvodce po nových jménech české poezie a prózy 1990-1995
1996
KN
82
Dvorský, Ladislav, 1931-1995
Repetitorium jazykové komiky
1984
KN
82.09
Kostřicová, Blanka, 1961-
Sestupy a naděje Jana Balabána
2013
KN
885.0
Urbanová, Svatava, 1946-
Souřadnice míst
2003
KN
718/719
Jurman, Hynek, 1956-
Spěte sladce!, aneb, Příběhy hřbitovů Bystřicka a okolí
2014
KN
943.71/.72
Kettner, Petr, 1921-2003
Tajemství Tří králů
1995
KN
943.7
Kettner, Petr, 1921-2003
Tři kontra gestapo
2003
Použité zdroje
http://www.okpb.cz/clavius/baze.htm
http://www.vkta.cz/skat/
Obor
Jazyk, lingvistika a literatura
Okres
Ostrava-město
Knihovna
Knihovna Petra Bezruče v Opavě
Datum zadání dotazu
15.03.2016 21:31
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Kolik je 10 + 4?
Hledání v archivu