Jak se nazývají starší díly dějepisné učebnice Jaromíra Procházky (viz níže)?
Text dotazu
Dobrý den,
hledám starší díly této učebnice:
Kurs světových dějin : [Alternativní učebnice dějepisu]. [Díl] 6, Jaká Evropa? : Co zbylo z Evropy (1945 - 1989) / Jaromír Procházka ; graf. úprava Boris Mysliveček
Jde o šestý díl, ovšem v katalogu se další učebnice pod názvem 'Kurs světových dějin' nevyskytují, tedy nevím, jak starší díly nalézt.
Děkuju!
Odpověď
Dobrý den,
uvedenou knihu
Kurs světových dějin : [Alternativní učebnice dějepisu]. [Díl] 6, Jaká Evropa? : Co zbylo z Evropy (1945 - 1989) / Jaromír Procházka ; graf. úprava Boris Mysliveček. -- 1. vyd.. -- Brno : Doplněk, 1993. -- 137 s. ; 21 cm.
jsme ověřili  v katalogu NKC Národní knihovny, http://www.nkp.cz.
Kniha je u nás  naskenována v systému Kramerius 4 - http://kramerius4.nkp.cz/search/i.jsp?pid=uuid:7c736720-89c4-11e3-bd09-005056827e51.
Pokud jde o předchozí vydání
[Č.záznamu: 004624141]
PROCHÁZKA, Jaromír. Jaká Evropa?: co zbylo z Evropy, poválečný svět 1945-1962, meze růstu 1962-1978, katastrofa nebo svoboda 1978-1989. 1. vyd. Brno: Doplněk, 1993. 140 s. ISBN 80-901102-8-2., Národní knihovna tuto knihu ve svém fondu nemá.
Podle báze SKC = Souborné katalogy Národní knihovny- ji má ve svém fondu knihovna ABA O12 - Národní pedagogické muzeum a knihovna J. A. Komenskéh, Pedagogická knihovna J. A. Komenského,URL : npmk.cz/knihovna http://katalog.npmk.cz/documents/134996;jsessionid=B6624286E83E1402C633B1BE601FADB6,
Obor
Knihovnictví, informatika, všeobecné, referenční literatura
Okres
Praha
Knihovna
Datum zadání dotazu
13.08.2015 17:31
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Kolik je 4+4 ?
Hledání v archivu