jak pracovat rychleji
Text dotazu
dobrý den předem děkuji za odpověď
existuje nějaká studie nebo kniha jak pracovat rychleji a stejně spolehlivě?
Odpověď
Brodský, Jan. Time management. Praha: Ústav práva a právní vědy, 2014. 109 s. Právo - edice pro právo a management. ISBN 978-80-905247-9-8.
signatura SVK PK: 31B59630
Knoblauch, Jörg a kol. Time management: mějte svůj čas pod kontrolou. 1. české vyd. Praha: Grada, 2012. 206 s. ISBN 978-80-247-4431-5.
signatura SVK PK: 31B52354
Gruber, David. Time management: rady a tipy jak efektivně hospodařit s časem. 2. vyd. Praha: Management Press, 2004. 175 s. ISBN 80-7261-111-9.
signatura SVK PK: 31A95197
Bischof, Anita. Aktivní sebeřízení: jak získat kontrolu nad svým časem a prací. 1. vyd., Dotisk. Praha: Grada, 2005. 118 s. Poradce pro praxi. ISBN 80-247-0647-4.
signatura SVK PK: 31B440
Krengel, Martin. Tajemství efektivního učení: dvakrát lepší výsledky s polovičním úsilím. Překlad Iva Michňová. První vydání. Praha: Grada Publishing, 2015. 232 stran. ISBN 978-80-247-5543-4.
signatura SVK PK: 31B68538
Dostál, Dalibor. Staňte se spokojenými pány času. Profit, 2014, 9, s. 10-14. ISSN 1805-2592.
Obor
Ekonomické vědy, obchod
Okres
Plzeň-město
Knihovna
Studijní a vědecká knihovna Plzeňského kraje v Plzni
Datum zadání dotazu
12.10.2015 18:02
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Kolik je 4+4 ?
Hledání v archivu