Jak citovat dokumenty organizace
Text dotazu
Dobrý den,
nevím si rady, jak citovat tyto dva dokumenty a jak na ně odkázat v textu své absolventské práce.
https://zasklem.com/wp-cont[…]-osobami-s-autismem-KMN.pdf
https://nautis.cz/[…]/110_zasad_komunikace.pdf
Předem děkuji za odpověď a přeji hezký zbytek den.
Odpověď
Vážená paní ( …),
k Vašemu dotazu:
1) Klíč pro komunikaci s osobami s autismem. In: Za sklem [online]. [Vizovice]: Za sklem, [b.  r.] [cit. 2022-04-08]. Dostupné z: https://zasklem.com/wp-content/uploads/2019/07/Kl%C3%AD%C4%8D-pro-komunikaci-s-osobami-s-autismem-KMN.pdf
Harvardská citační metoda - záznam v seznamu použité literatury:
Klíč pro komunikaci s osobami s autismem, [b. r.]. In: Za sklem [online]. [Vizovice]: Za sklem, [cit. 2022-04-08]. Dostupné z: https://zasklem.com/wp-content/uploads/2019/07/Kl%C3%AD%C4%8D-pro-komunikaci-s-osobami-s-autismem-KMN.pdf
Odkaz v textu:  xxxxxx (Klíč pro komunikaci s osobami s autismem, [b. r.]).
2)
1+10 zásad komunikace s lidmi s autismem. In: NAUTIS [online]. Praha: Národní ústav pro autismus, © 2022 [cit. 2022-04-08]. Dostupné z: https://nautis.cz/_files/userfiles/PR_osveta/110_zasad_komunikace.pdf
1+10 zásad komunikace s lidmi s autismem, © 2022. In: NAUTIS [online]. Praha: Národní ústav pro autismus, [cit.  2022-04-08]. Dostupné z: https://nautis.cz/_files/userfiles/PR_osveta/110_zasad_komunikace.pdf
Odkaz v textu:
xxxxx (1+10 zásad komunikace s lidmi s autismem, © 2022).
Hodně zdaru přeje
Obor
Knihovnictví, informatika, všeobecné, referenční literatura
Okres
Brno-město
Knihovna
Moravská zemská knihovna v Brně
Datum zadání dotazu
07.04.2022 09:54
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Kolik je 4+4 ?
Hledání v archivu