Izraelsko-ruská vojenská spolupráce v oblasti Blízkého východu
Text dotazu
Izraelsko – ruská vojenská spolupráce v oblasti Blízkého východu
z historického pohledu až po současnost. V současnosti boj proti Is.
Odpověď
K vašemu dotazu doporučujeme následující literaturu:
Knihy
NIZAMEDDIN,Talal. Russia and the Middle East: tovards a new foreign policy. 1st ed. New York: St. Martin's, 1999. 7, 296 s. ISBN 0-312-22538-5.
SMITH, Mark A. Russia and the Middle East. 1st ed. Camberley: Defence Academy of the United Kingdom, 2002. 14 s. Conflict studies research centre; F79. ISBN 1-904423-07-8.
Články
FREEDMAN, Robert O. Russia and Israel under Yeltsin. Israel Studies. 1998, vol. 3, iss. 1, s. 140-169. ISSN 1084-9513.
FREEDMAN, Robert O. Israeli-Russian relations since the collapse of the Soviet Union. The Middle East Journal. 1995, vol. 49, iss. 2, s. 233. ISSN 00263141.
MULLER, Jiří G. Rusko rovná vztahy s Izraelem. Sondy. 2005, roč. 15, č. 21, s. 14. ISSN 1213-5038.
Elektronické zdroje
DELANOË, Igor. Israel and Russia: New Best Friends. In: Middle East Online [online]. © 2014 Le Monde diplomatique. 10. 9. 2014 [cit. 26 .4. 2016]. Dostupné z:
http://www.middle-east-online.com/english/?id=67989.
LJULKO, Ljubov a KONDRATĚV, Jurij. Svět ruskýma očima 319: Rusko a Izrael se spojují proti teroristům. In: Outsider Media [online]. 25. 9. 2015 [cit. 26. 4. 2016]. Dostupné z:
http://outsidermedia.cz/svet-ruskyma-ocima-319/.
Použité zdroje
souborný katalog ČR - knihy, články, JIB, katalog SVK PK
zahraniční databáze (EBSCO, ProQuest, SpringerLink, ScienceDirect)
Internet
Obor
Politické vědy. Vojenství
Okres
Plzeň-město
Knihovna
Studijní a vědecká knihovna Plzeňského kraje v Plzni
Datum zadání dotazu
26.04.2016 13:45
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Kolik je 4+4 ?
Hledání v archivu