Italské reálie - turistické informace - Lombardie
Text dotazu
Italská jezera Garda a Como – které břehy (západní nebo východní) jsou hezčí z hlediska koupání a ubytování v kempech?
Které zajímavosti bychom měli navštívit v italských městech Torrino a Milano?
Odpověď
Dotazy směřující na turistickou atraktivitu zahraničních lokalit je vhodnější řešit s organizacemi zabývajícími se touto problematikou, např. navštívit turistické kanceláře.
Dále doporučujeme prostudovat například tyto tištěné dokumenty:
1. Italie : turisticky pruvodce umeleckymi sbirkami s durazem na malirstvi renesance : Florencie, Rim, Benatky, Siena, Neapol, Milan, Perugia, Assisi, Urbino, Padova, Bolona, Mantova a další mesta / Ann Morrow a John Power ; [z anglickeho originalu ... prelozil Jiri Svoboda]. -- Vyd. 1..-- Brno : Barrister & Principal, 2005. -- 265 s., xvi s. barev. obr. pril. : il., portrety, plany ; 20 cm ISBN 80-86598-97-7 (broz.) : Kc 345,00
Signatura Studijní a vědecké knihovny: 31B13246
2. Nejkrasnejsi mista Italie : vybrane cile od Benatek po Sicilii / [preklad Dagmar Buresova ...et al.]. -- Ceske vyd. 1.. -- Praha : Jan Vasut, 2005. --559 s. : barev. il., mapy, planky ISBN 80-7236-363-8
Signatura Studijní a vědecké knihovny: 31B9028
3. Italie : [ilustrovany pruvodce, s kterym nezabloudite / z anglickeho originalu ... prelozili Lenka Svobodova a Josef Koval]. -- Vyd. 2.. -- V Praze : Ikar, 2003. -- 672 s. : barev. il., planky ISBN 80-249-0204-4
Signatura Studijní a vědecké knihovny: 31B949
4. Italie / Damien Simonis ... [et al. ; preklad Stepan Albrecht, Helena Svobodova, Jiri Sulc]. -- 1. ceske vyd.. -- Praha : Svojtka & Co., 2003. -- 776 s., [16] s. barev. mapove pril. : mapy, planky, il. ISBN 80-7237-623-3
Signatura Studijní a vědecké knihovny: 31B2840
Tyto dokumenty lze rezervovat k zapůjčení prostřednictvím on-line katalogu pro registrované čtenáře SVK PK na: http://aleph.svkpl.cz. Na této adrese je možné vyhledat další dokumenty z fondu Studijní a vědecké knihovny Plzeňského kraje. Na českém knižním trhu jsou na výběr další monografie s turistickými informacemi zabývajícími se Itálií či Lombardií.
5. Dále výběr z on-line webových zdrojů:
Jezero Como: http://cs.wikipedia.org/wiki/Jezero_Como nebo
http://en.wikipedia.org/wiki/Como
Gardské jezero: http://cs.wikipedia.org/wiki/Gardsk%C3%A9_jezero
Miláno: http://www.comune.milano.it/ nebo
http://en.wikipedia.org/wiki/Milano
Turín: http://en.wikipedia.org/wiki/Turin
Obor
Geografie. Geologie. Vědy o zemi
Okres
--
Knihovna
Studijní a vědecká knihovna Plzeňského kraje v Plzni
Datum zadání dotazu
06.12.2007 17:01
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Zapište číslici "pět".
Hledání v archivu