Islámské právo
Text dotazu
Dobrý den,
rád bych se přihlásil do knihovny, jelikož budu psát diplomku na téma Islámské právo. Nedaří se mi ale ve vašem katalogu najít něco o islámském právu obchodním, finančním nebo dědičském. Nevyznám se tam, mohly by ste mi prosím pomoci něco na toto téma vyhledat a já bych se přišel pak přihlásit do knihovny.
>
Odpověď
V našem katalogu jsou knihy:
PELIKÁN, P. Sunna. Pramen islamskeho  prava. Praha, 1997, sign. 599.995
HUNGR, P. Afroasijské právní kultury. Brno, 2002, sign. 1-137.906
BOHÁČEK, M. Základy srovnávacího obchodního práva islámského a Dálného východu - srovnávací obchodní právo 3. Praha, 2004, sign. 1-155.539.
Na stránkách Narodní knihovny: sigma.nkp.cz - najdete databazi ANL -
články v českých novinách a časopisech. V ní můžete najít soupis článků k tématu, např. když si zadáte do vyhledávání heslo právo islámské.
Obor
Právo
Okres
--
Knihovna
Vědecká knihovna v Olomouci
Datum zadání dotazu
08.12.2008 18:18
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Kolik je 10 + 4?
Hledání v archivu