Integrace podniků v potravinářském průmyslu
Text dotazu
Dobrý den,
můžete mi prosím doporučit literaturu pro mou bakalářskou práci na téma integrace podniků v potravinářském průmyslu? Děkuji
Odpověď
Vážený pane,
posílám Vám výběr knih a článků o potravinářském průmyslu z databází Národní knihovny v Praze (jde o literaturu nacházející se v různých
knihovnách ČR):
____________________________________
Zaznamy vyhledane   v databazich NK CR
Datum: 23/02/2011
___________________________________
KNIHY:
___________________________________
____________________________________
Nazev               International yearbook of industrial statistics 2010 / United Nations Industrial Development Organization
Vydani              2010 ed.
Nakl. udaje         Northampton, MA : Edward Elgar Pub., c2010
Popis (rozsah)      vii, 724 s. : tab.
Ve fondu            CBD007
ISBN                978-1-84980-089-1 (vaz.) : Kc 6080,00
Dalsi korporace     Organizace OSN pro prumyslovy rozvoj
Poznamka            Statisticka rocenka vznikla za spoluprace mezinarodnich statistickych uradu a organizaci: the United National Statistics Division (UNSD), the Economic Co-operation and Development (OECD), the World Bank and other international and regional agencies.
Predmet. heslo      statistika
Predmet. heslo      prumysl
Predmet. heslo      prumyslova vyroba
Predmet. heslo      zamestnanost zen
Predmet. heslo      strojirensky prumysl
Predmet. heslo      chemicky prumysl
Predmet. heslo      papirensky prumysl
Predmet. heslo      textilni prumysl
Predmet. heslo      potravinarsky prumysl
Predmet. heslo      rafinersky prumysl
Predmet. heslo      tabakovy prumysl
Predmet. heslo      odevni prumysl
Predmet. heslo      kozedelny prumysl
Predmet. heslo      gumarensky prumysl
Forma a zanr        rocenky
MDT                 311
MDT                 338.45
MDT                 338.3
MDT                 (058)
System. cislo       004522576
____________________________________
Nazev               Integrovana prevence (IPPC) a vybrane environmentalni techniky pouzivane v potravinarske, asanacni a zemedelske vyrobe / [autori Jitka Gotzova ... et al.]
Nakl. udaje         Praha : Ministerstvo zemedelstvi, 2009
Popis (rozsah)      26 s. : barev. il. ; 30 cm
Ve fondu            ABA001 -- prezencne
Ve fondu            ABA009
Ve fondu            ABE050 -- sign. MC 001191
Cislo nar.bibl.     cnb001850566
ISBN                978-80-7084-746-6 (broz.)
Dalsi puvodce       Gotzova, Jitka
Poznamka            Obsahuje bibliografii
Predmet. heslo      integrovana prevence a omezovani znecisteni -- Cesko
Predmet. heslo      environmentalne vhodne technologie -- Cesko
Predmet. heslo      potravinarsky prumysl -- Cesko
Predmet. heslo      kafilerie -- Cesko
Predmet. heslo      zemedelska vyroba -- Cesko
Forma a zanr        prirucky
MDT                 502.173
MDT                 502.174
MDT                 663/664
MDT                 637.53
MDT                 631.15
MDT                 (437.3)
MDT                 (035)
Zobrazit http://toc.nkp.cz/NKC/200903/contents/nkc20091850566_1.pdfObsah
CNB                 cnb001850566
System. cislo       003747691
____________________________________
Nazev               Panorama of the manufacturing industry and associated services of the Czech Republic 2005
Vydani              1. vyd.
Nakl. udaje         Praha : Ministry of industry and trade, 2006
Popis (rozsah)      147 s. : tab., grafy, foto
Ve fondu            ABA009
Dalsi korporace     Cesko. Ministerstvo prumyslu a obchodu
Predmet. heslo      prumysl
Predmet. heslo      obchod
Predmet. heslo      statistika
Predmet. heslo      potravinarsky prumysl
Predmet. heslo      textilni prumysl
Predmet. heslo      drevarsky prumysl
Predmet. heslo      chemicky prumysl
Predmet. heslo      vyroba
Predmet. heslo      Cesko
MDT                 663/664
System. cislo       003682006
____________________________________
Nazev               Potravinarska vyroba v Ceske republice = The food production in the Czech Republic = Die Lebensmittelherstellung in der Tschechischen Republik = Production alimentaire dans la Republique Tcheque = Proizvodstvo prodovol'stvennych tovarov v Cesskoj respublike
Nakl. udaje         Praha : Ministerstvo zemedelstvi, 2006
Popis (rozsah)      86 s. : barev. il. ; 21 cm
Ve fondu            ABA001 -- prezencne
Cislo nar.bibl.     cnb001700427
ISBN                80-7084-559-7 (broz.)
Predmet. heslo      potravinarsky prumysl -- Cesko
Predmet. heslo      firmy -- Cesko
Forma a zanr        seznamy
MDT                 663/664
MDT                 334.72
MDT                 (437.3)
MDT                 (083.8)
CNB                 cnb001700427
System. cislo       002950042
____________________________________
Hlavni zahlavi      Hutnik, Felix
Nazev               Svetove trendy formovania potravinovych vertikal a ich vplyv na potravinove hospodarstvo SR / Felix Hutnik
Vydani              1. vyd.
Nakl. udaje         Bratislava : Vyskumny ustav ekonomiky polnohospodarstva a potravinarstva, 2004
Popis (rozsah)      76 s. : tab., gr.
Ve fondu            ABA009 -- sign. C38558
ISBN                80-8058-356-0
Edice               Studia ; c. 80/2004
Dalsi korporace     Vyskumny ustav ekonomiky polnohospodarstva a potravinarstva Bratislava
Predmet. heslo      globalizace
Predmet. heslo      potraviny
Predmet. heslo      potravinarsky prumysl
Predmet. heslo      potravinarstvi
Predmet. heslo      prodej
Predmet. heslo      vyroba
Predmet. heslo      Slovensko
Klicova slova       retezce
MDT                 663
System. cislo       003478242
____________________________________
Nazev               Potravinarska vyroba v Ceske republice = The food production in the Czech Republic = Die lebensmittelherstelung in der Tschechischen Repubik = Production alimentare dans la Republique Tcheque = Proizvodstvo prodovolstvennych tovarov v Cesskoj respublike
Vydani              1. vyd.
Nakl. udaje         Ceska republika : b. n., 2003?
Popis (rozsah)      78 s.
Ve fondu            ABA009 -- sign. D90451
ISBN                156,00
Predmet. heslo      adresare
Predmet. heslo      firmy
Predmet. heslo      maso
Predmet. heslo      mleko
Predmet. heslo      napoje
Predmet. heslo      oleje
Predmet. heslo      ovoce
Predmet. heslo      podniky potravinarske
Predmet. heslo      potraviny
Predmet. heslo      potravinarske vyrobky
Predmet. heslo      potravinarsky prumysl
Predmet. heslo      potravinarstvi
Predmet. heslo      ryby
Predmet. heslo      tuky
Predmet. heslo      vyrobci
Predmet. heslo      zelenina
Predmet. heslo      Cesko
MDT                 664
System. cislo       003478455
____________________________________
Hlavni zahlavi      Mortimore, Sara
Nazev               Food industry briefing series: HACCP / Sara Mortimore ; Carol Wallace
Vydani              1. vyd.
Nakl. udaje         Oxford : Blackwell Science, 2001
Popis (rozsah)      136 s. : tab.
Ve fondu            ABA009 -- sign. D90148
ISBN                0-632-05648-7 : 1039,00
Varianta nazvu      HACCP - food industry briefing series
Dalsi puvodce       Cassianos, Christos
Dalsi puvodce       Wallace, Carol
Predmet. heslo      HACCP
Predmet. heslo      jakost
Predmet. heslo      management
Predmet. heslo      potraviny
Predmet. heslo      potravinarsky prumysl
Predmet. heslo      system kritickych bodu
Predmet. heslo      vyroba
MDT                 664
System. cislo       003476732
____________________________________
Nazev               Panorama of the food industry of the Czech Republic
Nakl. udaje         Praha : Min. zemedelstvi CR MZe CR, 2000
Popis (rozsah)      23 s. : 11 tab., 22 obr.
Ve fondu            ABA009 -- sign. D88644
ISBN                (nevaz.) : 23.- Kc
Predmet. heslo      obchod
Predmet. heslo      potraviny
Predmet. heslo      potravinarsky prumysl
Predmet. heslo      vyroba
Predmet. heslo      zpracovani
Predmet. heslo      Cesko
Predmet. heslo      Potraviny - vyroba a zpracovani - CR - zpravy MZe CR - angl.
Predmet. heslo      Potravinarsky prumysl - CR - zpravy MZe CR - angl.
MDT                 311
MDT                 664
System. cislo       001234072
____________________________________
Nazev               Globalising food : agrarian questions and global restructuring / edited by David Goodman and Michael Watts
Nakl. udaje         London : Routledge, 1997
Popis (rozsah)      xv, 383 s. ; 23 cm
Ve fondu            ABA001 -- sign. T 181721
ISBN                0-415-16253-X (broz.)
Dalsi puvodce       Goodman, David, 1938-
Dalsi puvodce       Watts, Michael J.
Poznamka            Obsahuje rejstrik
Poznamka            Bibliografie na konci clanku
Predmet. heslo      zemedelska vyroba -- ekonomicke aspekty
Predmet. heslo      potravinarsky prumysl -- ekonomicke aspekty
Forma a zanr        sborniky
MDT                 33
MDT                 631.15
MDT                 663/664
MDT                 (082)
System. cislo       002288980
____________________________________
Hlavni zahlavi      Belesova, Svetlana
Nazev               Strukturalne zmeny v slovenskom potravinarskom priemysle v rokoch 1999-2003 / Svetlana Belesova
Vydani              1. vyd.
Nakl. udaje         Bratislava : VUEPP, 2005
Popis (rozsah)      35 s. : tab. pril.
Ve fondu            ABA009 -- sign. C38656
ISBN                80-8058-373-0 (nevaz.)
Edice               Studia ; C. 85/2005.
Predmet. heslo      ekonomika
Predmet. heslo      hospodareni
Predmet. heslo      podniky potravinarske
Predmet. heslo      potravinarsky prumysl
Predmet. heslo      potravinarstvi
Predmet. heslo      struktura
Klicova slova       SR
Predmet. heslo      Potravinarske zavody - hospodareni - efektivnost - studijni zpravy - SR
Predmet. heslo      Potravinarsky prumysl - ekonomika - studijni zpravy - SR
Predmet. heslo      Potravinarsky prumysl - struktura - studijni zpravy - SR
MDT                 664
System. cislo       003681392
____________________________________
Hlavni zahlavi      Belesova, Svetlana
Nazev               Vyvoj strukturalnych zmien v potravinarstve do roku 2004 / Svetlana Belesova, Eva Merava
Vydani              1. vyd.
Nakl. udaje         Bratislava : VUEPP, 2005
Popis (rozsah)      44 s. : tab. pril.
Ve fondu            ABA007 -- sign. D 37541
Ve fondu            ABA009 -- sign. C39032
ISBN                80-8058-398-6 (nevaz.)
Edice               Studia ; C. 101/2005.
Predmet. heslo      ekonomika
Predmet. heslo      hospodareni
Predmet. heslo      podniky potravinarske
Predmet. heslo      potravinarsky prumysl
Predmet. heslo      potravinarstvi
Predmet. heslo      struktura
Klicova slova       SR
MDT                 664
System. cislo       002800582
____________________________________
Hlavni zahlavi      Frankova, Zuzana.
Nazev               Financni analyza firem v odvetvi potravinarskeho prumyslu [rukopis] / Zuzana Frankova.
Nakl. udaje         Brno, 2003.
Popis (rozsah)      74, 16 l.
Ve fondu            BOD022
Dalsi puvodce       Hamplova, Eva, 1970-
Dalsi korporace     Masarykova univerzita. Katedra financi
Poznamka            Vedouci prace: Eva Hamplova.
Poznamka            Bibliografie: l. 71-72.
Poznamka            Dostupne tez v elektronicke forme.
Predmet. heslo      financni analyza
Predmet. heslo      potravinarsky prumysl
Predmet. heslo      vykonnost podniku
Predmet. heslo      podniky
Forma a zanr        diplomove prace
System. cislo       003956323
____________________________________
ČLÁNKY:
___________________________________
___________________________________
Hlavni zahlavi      Alterova, Libuse
Nazev               Zemedelstvi sousedu: Rakousko / Libuse Alterova ; Peter Hancvencl
Popis (rozsah)      6 il.
Zdroj. dokument     Zemedelec, ISSN 1211-3816 Roc. 13, c. 37 (2005), s. 4 13:37
Link http://www.agroweb.cz/projekt/clanek.asp?pid=2&cid=21881 - Plny text
Dalsi puvodce       Hancvencl, Peter
Poznamka            barev. fot., tabulky
Predmet. heslo      Agrarmarkt Austria
Predmet. heslo      zemedelstvi
Predmet. heslo      velikost zemedelskeho podniku
Predmet. heslo      alternativni zemedelstvi
Predmet. heslo      dovolena na farme
Predmet. heslo      turistika
Predmet. heslo      Evropska unie
Predmet. heslo      integrace
Predmet. heslo      podpurna opatreni
Predmet. heslo      potravinarsky prumysl
Predmet. heslo      marketingova politika
Predmet. heslo      potraviny
Predmet. heslo      reklama a propagace
Predmet. heslo      zeme Evropske unie
Predmet. heslo      Rakousko
Klicova slova       ekologicke zemedelstvi
Klicova slova       agroturistika
Skupina Konspektu   631 - Zemedelstvi. Pedologie. Agrotechnika. Agroekologie
MDT                 631
System. cislo       000987668
____________________________________
Hlavni zahlavi      Burdych, Jiri
Nazev               Mlekarensky sektor v CR, zakladni otazky a perspektivy / Jiri Burdych Ministerstvo zemedelstvi Ceske republiky
Popis (rozsah)      3 grafy, 7 tab
Zdroj. dokument     Pourova, Marie Evropska integrace a zemedelsko-potravinarsky sektor v Ceske republice a v Polsku. Prilezitosti pro potravinarsky sektor Praha : Ceska zemedelska univerzita v Praze, 1998 ISBN 80-213-0404-9 s. 46-55
Predmet. kat.       kravy -- dojnice
Predmet. heslo      Praha
Klicova slova       zemedelskoprumyslovy sektor * produkce mleka * mlekarensky prumysl * Cesko. * vyrobni udaje * rovnovaha nabidky a poptavky * mlecne vyrobky * dovozy * vyvozy * ceny * regulace trhu * dojnice * velikost stada * vyrobni kvoty
MDT                 631.1
System. cislo       000489894
____________________________________
Hlavni zahlavi      Pourova, Marie
Nazev               Rozvojove tendence v Ceske republice v zemedelsko-potravinarskem sektoru / Marie Pourova Ceska zemedelska univerzita
Zdroj. dokument     Pourova, Marie Evropska integrace a zemedelsko-potravinarsky sektor v Ceske republice a v Polsku. Prilezitosti pro potravinarsky sektor Praha : Ceska zemedelska univerzita v Praze, 1998 ISBN 80-213-0404-9 s. 194-202
Predmet. heslo      Praha
Klicova slova       zemedelskoprumyslovy sektor * ekonomicky rozvoj * zbozni trhy * zemedelske produkty * potraviny * potravinarsky prumysl * ceny * chovani spotrebitelu
MDT                 631.1
System. cislo       000489910
____________________________________
Hlavni zahlavi      Leitmanova, Ivana
Nazev               Zamestnanost v zemedelsko-potravinarskem sektoru v Ceske republice / Ivana Leitmanova Zemedelska fakulta Jihoceske univerzity
Popis (rozsah)      2 tab
Zdroj. dokument     Pourova, Marie Evropska integrace a zemedelsko-potravinarsky sektor v Ceske republice a v Polsku. Prilezitosti pro potravinarsky sektor Praha : Ceska zemedelska univerzita v Praze, 1998 ISBN 80-213-0404-9 s. 142-147
Poznamka            Lit. s. 147 (5 zazn.) - Res. angl
Predmet. heslo      Praha
Klicova slova       zemedelskoprumyslovy sektor * zemedelstvi * potravinarsky prumysl * zamestnani * lidska sila * pracovni naklady * kvalifikovana prace * odmenovani * trzni hospodarstvi * Ceska republika
MDT                 631.1
System. cislo       000489903
____________________________________
Hlavni zahlavi      Smrcka, Jaroslav
Nazev               Fuze a quai-fuze (jako alternativa interniho rozvoje v podnikove strategii) / Jaroslav Smrcka
Zdroj. dokument     Moderni rizeni, ISSN 0026-8720 Roc. 33, c. 8 (199801), s. 44-47 33:8
Predmet. kat.       management -- podnikovy management
Predmet. kat.       veda o rizeni -- teorie rizeni
Predmet. kat.       ekonomika -- podnikani
Klicova slova       podnikovy management * teorie rizeni * integrace podniku * quasi-fuze * podnikani * Cesko.
MDT                 007
MDT                 334.72
MDT                 65.01
System. cislo       000393598
____________________________________
Hlavni zahlavi      Kosturiak, Jan, 1961-
Nazev               Premena vyrobnych podnikov pre 21. storocie. [Cast] 2 / Jan Kosturiak, Milan Gregor, Pavol Strycek
Popis (rozsah)      1 obr., 2 tab
Zdroj. dokument     Moderni rizeni, ISSN 0026-8720 Roc. 28, c. 5 (1993), s. 33-36 28:5
Dalsi puvodce       Gregor, Milan
Dalsi puvodce       Strycek, Pavol
Klicova slova       automatizace podniku * integrace podniku * vypocetni technika * vyrobni management
MDT                 338.2
MDT                 658
MDT                 681.3
MDT                 338.3
System. cislo       000126699
____________________________________
Hlavni zahlavi      Novotny, Jiri
Nazev               Potrebujeme pomoc politiku a verejnosti / Jiri Novotny
Popis (rozsah)      2 il.
Zdroj. dokument     Agrarni obzor, ISSN 1214-1291 C. 21-22 (20101122), s. 1-2 21-22
Poznamka            2 fot.
Poznamka            Rubrika: Zpravodajstvi
Predmet. kat.       zemedelstvi
Predmet. kat.       potravinarsky prumysl
Predmet. heslo      Agrarni komora Ceske republiky
Predmet. heslo      zemedelska vyroba -- vyvoj -- Cesko -- 21. stol.
Predmet. heslo      zemedelska politika -- zeme Evropske unie
Predmet. heslo      zemedelska politika -- vyvoj -- Cesko -- 2010
Predmet. heslo      dotace
Predmet. heslo      zahranicni obchod
Predmet. heslo      potravinarstvi -- vyvoj -- Cesko -- 2010
Klicova slova       agropotravinarsky komplex
Skupina Konspektu   664 - Potravinarsky prumysl
MDT                 631.15
MDT                 338.43.02
MDT                 336.56
MDT                 339.5
MDT                 663/664
MDT                 (437.3)
System. cislo       001326707
____________________________________
Hlavni zahlavi      Alterova, Libuse
Nazev               Nejdulezitejsi odvetvi v cele unii / Libuse Alterova
Popis (rozsah)      1 il.
Zdroj. dokument     Zemedelec, ISSN 1211-3816 Roc. 18, c. 19 (2010), s. 6 18:19
Poznamka            1 graf
Predmet. heslo      Evropska unie
Predmet. heslo      potravinarsky prumysl
Predmet. heslo      zemedelske podniky
Predmet. heslo      svetove trhy
Predmet. heslo      dovozy
Predmet. heslo      vyvozy
Klicova slova       zamestnanost
MDT                 631.1
System. cislo       001290033
____________________________________
Hlavni zahlavi      Alterova, Libuse
Nazev               Problemy potravinaru / Libuse Alterova
Popis (rozsah)      2 il.
Zdroj. dokument     Zemedelec, ISSN 1211-3816 Roc. 18, c. 44 (2010), s. 6 18:44
Poznamka            1 graf, 1 tabulka
Predmet. heslo      potravinarsky prumysl
Predmet. heslo      prumysl napoju
Predmet. heslo      obchod
Predmet. heslo      ochrana zivotniho prostredi
Predmet. heslo      geneticky zmenene organismy
Predmet. heslo      Evropska unie
Predmet. heslo      vyvozy
Predmet. heslo      produktivita
Predmet. heslo      statisticke udaje
Predmet. heslo      platebni bilance
Predmet. heslo      Spojene staty americke
Predmet. heslo      Kanada
Predmet. heslo      Brazilie
Predmet. heslo      Cina
Predmet. heslo      Novy Zeland
Predmet. heslo      Australie
Klicova slova       emise
Klicova slova       zasobovaci retezce
Klicova slova       CIAA
Skupina Konspektu   33 - Ekonomie
MDT                 339.5
System. cislo       001326579
____________________________________
Hlavni zahlavi      Alterova, Libuse
Nazev               Snahou je zlepsit funkci celeho retezce / Libuse Alterova
Zdroj. dokument     Zemedelec, ISSN 1211-3816 Roc. 18, c. 15 (2010), s. 6 18:15
Predmet. heslo      Evropska unie
Predmet. heslo      zemedelska politika
Predmet. heslo      potravinarsky prumysl
Predmet. heslo      potraviny
Predmet. heslo      zemedelstvi
Klicova slova       potravinovy retezec
Skupina Konspektu   664 - Potravinarsky prumysl
MDT                 664
System. cislo       001283367
____________________________________
Hlavni zahlavi      Bavorova, Miroslava Martin Luther University, Halle-Wittenberg, Germany
Nazev               Structural changes in the German agri-food complex: the end of small and medium enterprises? = Strukturalni zmeny v nemeckeho zemedelsko-potravinarskeho komplexu: konec malych a strednich podniku? / Miroslava Bavorova
Popis (rozsah)      9 il.
Zdroj. dokument     Agricultural Economics, ISSN 0139-570X Roc. 56, c. 12 (2010), s. 591-600 56:12
Link http://www.agriculturejournals.cz/publicFiles/32219.pdf - Plny text
Poznamka            1 tabulka, 8 grafu
Poznamka            Bibliografie na s. 599-600 (17 zazn.)
Poznamka            Dostupne tez na internetu
Predmet. heslo      zemedelsky sektor
Predmet. heslo      zemedelskoprumyslovy sektor
Predmet. heslo      struktura zemedelstvi
Predmet. heslo      zemedelsko-potravinarsky prumysl
Predmet. heslo      potravinarsky prumysl
Predmet. heslo      vyroba potravin
Predmet. heslo      strukturalni zmena
Predmet. heslo      zemedelske podniky
Predmet. heslo      male a stredni podniky
Predmet. heslo      Nemecko -- zemedelstvi -- podniky
Predmet. heslo      Nemecko
Skupina Konspektu   63 - Zemedelstvi a pribuzne oblasti vedy a techniky
Skupina Konspektu   338.3/.4 - Hospodarska a vyrobni odvetvi
MDT                 631.1
MDT                 338.4
Abstrakt            Clanek podava prehled o koncentracnim procesu, strukturalnich zmenach a konkurenceschopnosti nemeckeho zemedelsko-potravinarskeho komplexu. Cilem teto deskriptivni analyzy je popis a rozbor vyvoje na jednotlivych stupnich retezce vyroby potravin v poslednim desetileti a identifikace problemu, kterym bude tento sektor pravdepodobne celit v pristich letech. Studie cerpa z dat Nemeckeho statistickeho uradu a ZMP1 a z
primarni a sekundarni literatury. Data ukazuji, ze male a stredni podniky zaujimaly v poslednich letech dulezitou pozici v nemeckem zemedelstvi a potravinarstvi. Je mozne ocekavat, ze nove konkurencni strategie techto podniku umozni jejich koexistenci s velkymi podniky i v dalsich letech.
System. cislo       001329604
____________________________________
Hlavni zahlavi      (peh)
Nazev               Tuzemska produkce zpracovatelum nestaci / (peh)
Popis (rozsah)      il.
Zdroj. dokument     Profit, ISSN 1212-3498 Roc. 20, c. 40 (20091005), s. 22 20:40
Link http://ww8.anopress.cz/brany/jib/mkJIB.aspx?whofrom=ML2&uz=knihovna1&ID= - Plny text
Poznamka            Rubrika: Tema
Predmet. kat.       zivocisne produkty -- maso
Predmet. kat.       potravinarsky prumysl -- masny prumysl
Predmet. heslo      masny prumysl -- Cesko -- 2009
Predmet. heslo      zpracovani masa -- Cesko -- 2009
Klicova slova       cesti podnikatele * ceske masokombinaty * vyteznost jatek * obchod s masem * ekonomicke aspekty
Skupina Konspektu   637 - Zivocisne produkty
Skupina Konspektu   664 - Potravinarsky prumysl
MDT                 637.5+664.91/.95
MDT                 637.5.03
MDT                 (437.3)
System. cislo       001240551
____________________________________
Hlavni zahlavi      Alterova, Libuse
Nazev               Cisla o potravinovem retezci v unii / Libuse Alterova
Popis (rozsah)      4 il.
Zdroj. dokument     Zemedelec, ISSN 1211-3816 Roc. 17, c. 1-2 (2009), s. 4 17:1-2
Poznamka            1 graf, 3 tab.
Predmet. heslo      zemedelske produkty
Predmet. heslo      potraviny
Predmet. heslo      vyroba
Predmet. heslo      potravni retezce
Predmet. heslo      sobestacnost
Predmet. heslo      zahranicni obchod
Predmet. heslo      zemedelske podniky
Predmet. heslo      potravinarsky prumysl
Predmet. heslo      situace v zemedelstvi
Predmet. heslo      statisticke udaje
Predmet. heslo      zeme Evropske unie
MDT                 631
System. cislo       001177750
____________________________________
Hlavni zahlavi      Basek, Vaclav, UZEI
Nazev               Opatreni pro vyrovnani trzni sily / Vaclav Basek
Popis (rozsah)      1 il.
Zdroj. dokument     Zemedelec, ISSN 1211-3816 Roc. 17, c. 22 (2009), s. 35-36 17:22
Poznamka            Graf
Predmet. heslo      potraviny
Predmet. heslo      spotrebitelske ceny
Predmet. heslo      zasobovani potravinami
Predmet. heslo      potravni retezce
Predmet. heslo      zemedelstvi
Predmet. heslo      potravinarsky prumysl
Predmet. heslo      obchod
Predmet. heslo      politika
Predmet. heslo      ekonomicka konkurence
Predmet. heslo      rovnovaha nabidky a poptavky
Predmet. heslo      zeme Evropske unie
Klicova slova       hospodarska soutez
Skupina Konspektu   33 - Ekonomie
Skupina Konspektu   339 - Obchod
MDT                 338.5
System. cislo       001212036
____________________________________
Hlavni zahlavi      Deloitte
Nazev               Dilema maloobchodnich prodejcu a vyrobcu potravin / (Deloitte)
Popis (rozsah)      il.
Zdroj. dokument     Kapital, ISSN 1211-748X C. 11 (listopad 2008), s. 22 11
Link http://www.anopress.cz/brany/jib/mkJIB.aspx?whofrom=ML2&uz=knihovna1&ID= - Plny text
Predmet. kat.       ekonomika
Predmet. heslo      potravinarsky prumysl -- prognozy -- 2012
Predmet. heslo      maloobchod
Predmet. heslo      potraviny
Predmet. heslo      ceny potravin
Predmet. heslo      obchod s potravinami
Skupina Konspektu   664 - Potravinarsky prumysl
MDT                 663/664
MDT                 339.37
MDT                 338.5
MDT                 339.166:663/664
System. cislo       001164437
____________________________________
Hlavni zahlavi      Bartos, Vladimir
Nazev               Informacni system je motorem i pro podniky potravinarskeho prumyslu / Vladimir Bartos
Zdroj. dokument     IT Systems, ISSN 1802-002X Roc. 10, c. 1-2/2008 (leden-unor), s. 14-15 10:1-2
Predmet. heslo      informacni systemy -- in
Predmet. heslo      firma -- ev
Predmet. heslo      potravinarsky prumysl -- pp
Klicova slova       podnikove informacni systemy
Forma a zanr        clanky
Skupina Konspektu   005 - Management. Rizeni
MDT                 005
MDT                 004.4
MDT                 681.5
MDT                 338.45:663/664
System. cislo       001111379
____________________________________
Hlavni zahlavi      Chadimova, Marcela, 1976-
Nazev               Fuze, investice i likvidace / Marcela Chadimova
Zdroj. dokument     Moderni obchod : casopis pro uspech v prodeji, ISSN 1210-4094 Roc. 16, c. 3 (2008), s. 20-[21] 16:3
Klicova slova       firmy * fuze podniku * likvidace podniku * potravinarsky prumysl * potraviny * trh
Skupina Konspektu   339 - Obchod
MDT                 339
MDT                 663/664
System. cislo       001122069
____________________________________
Hlavni zahlavi      Misun, Michal
Nazev               Fuze a akvizice: jak predejit rizikum / Michal Misun
Zdroj. dokument     Moderni rizeni, ISSN 0026-8720 Roc. 45, c. 8 (2010), s. 28-29 45:8
Predmet. kat.       management
Predmet. kat.       ekonomika -- podnikani
Predmet. heslo      fuze podniku
Predmet. heslo      akvizice podniku
Predmet. heslo      prodej podniku
Predmet. heslo      firmy -- vlastnicke transakce
Skupina Konspektu   005 - Management. Rizeni
MDT                 334.758
MDT                 005.412
MDT                 347.728
MDT                 005.71
MDT                 334.75
System. cislo       001302523
____________________________________
Hlavni zahlavi      Kruta, Jan
Nazev               Poznamky ke koncernovym vnitrostatnim fuzim kapitalovych obchodnich spolecnosti / Jan Kruta
Zdroj. dokument     Obchodnepravni revue, ISSN 1803-6554 Roc. 2, c. 2 (2010), s. 46-49 2:2
Predmet. kat.       pravo -- obchodni pravo
Predmet. kat.       pravo -- hospodarske pravo
Predmet. heslo      statutarni organy spolecnosti -- pravni odpovednost --
Cesko
Predmet. heslo      obchodni spolecnosti -- pravni aspekty -- Cesko
Predmet. heslo      fuze podniku -- pravni aspekty -- Cesko
Predmet. heslo      kapitalove spolecnosti -- pravni aspekty -- Cesko
Predmet. heslo      pravo hospodarske souteze -- Cesko -- 2009
Klicova slova       smernice 2005/29/ES
Forma a zanr        pravni polemiky
Skupina Konspektu   347.7 - Obchodni pravo. Financni pravo. Pravo prumysloveho vlastnictvi. Patentove pravo. Autorske pravo
MDT                 347.7
MDT                 347.72.04
MDT                 347.72
MDT                 346.546
MDT                 347.72.036
MDT                 (094.5:049.2)
MDT                 (437.3)
Recenze na          Recenze na: Dedic, Jan Nekolik poznamek ke koncernovym preshranicnim fuzim kapitalovych obchodnich spolecnosti / Jan Dedic, Jan Lasak Obchodnepravni revue. - Roc. 1, c. 9 (2009), s. 248-252 clanek
System. cislo       001259888
____________________________________
Hlavni zahlavi      Fara, Ivana
Nazev               Novinky urychli fuze firem / Ivana Fara, Stepan Svoboda
Popis (rozsah)      il.
Zdroj. dokument     Ekonom, ISSN 1210-0714 Roc. 53, c. 49 (20091210), s. 50-51 53:49
Dalsi puvodce       Svoboda, Stepan
Predmet. kat.       ekonomika
Predmet. heslo      fuze podniku -- Cesko
Predmet. heslo      ochrana hospodarske souteze -- Cesko
MDT                 347.72.04
MDT                 339.13.025.2
MDT                 (437.3)
System. cislo       001249766
____________________________________
Hlavni zahlavi      Linkova, Eugenie
Nazev               Spojeni Agrofertu s Agropolem provazeji podminky / Eugenie Linkova
Popis (rozsah)      1 il.
Zdroj. dokument     Agrarni obzor, ISSN 1214-1291 C. 7 (20090414), s. 2 7
Poznamka            1 fot.
Poznamka            Rubrika: Publicistika
Predmet. kat.       zemedelstvi
Predmet. heslo      Agrofert (firma)
Predmet. heslo      Agropol (firma)
Predmet. heslo      fuze podniku
Predmet. heslo      zemedelsky trh
MDT                 334.758
MDT                 338.43:339.13
System. cislo       001208288
____________________________________
Hlavni zahlavi      Mircevska, Dalimila
Nazev               Prevod podniku nebo jeho samostatne casti na spolecnost. 1. / Dalimila Mircevska
Zdroj. dokument     Dane a finance, ISSN 1801-6006 Roc. 16, c. 5 (2008), s. 12-18 16:5
Predmet. kat.       verejna sprava -- dane
Predmet. heslo      Cesko. Zakon o danich z prijmu (1992, novely 2005- )
Predmet. heslo      podniky -- prevody -- pravni upravy -- Cesko
Predmet. heslo      dane z prijmu -- pravni upravy -- Cesko -- 2008
Predmet. heslo      fuze podniku -- danove aspekty -- Cesko
Predmet. heslo      akciove spolecnosti -- danove aspekty -- Cesko
Predmet. heslo      zakon -- o uprave majetkovych vztahu a vyporadani majetkovych naroku v druzstvech -- c. 42/1992 Sb. -- Cesko
Predmet. heslo      zakon -- o danich z prijmu -- c. 586/1992 Sb. -- Cesko
Predmet. heslo      obchodni podily -- danove aspekty -- Cesko
MDT                 334.72
MDT                 351.72
MDT                 347.72.04
MDT                 347.725
MDT                 (437.3)
System. cislo       001132625
____________________________________
Hlavni zahlavi      Cmelik, Pavel
Nazev               Uspesna fuze v sesti bodech / Pavel Cmelik
Zdroj. dokument     Moderni rizeni, ISSN 0026-8720 Roc. 43, c. 10 (2008), s. 36-38 43:10
Predmet. kat.       management -- podnikovy management
Predmet. heslo      fuze podniku -- manazerske aspekty
Predmet. heslo      podnikovy management
Predmet. heslo      strategicky management
Predmet. heslo      kultura organizace
Skupina Konspektu   658 - Rizeni a sprava podniku
MDT                 334.758
MDT                 658
MDT                 005.21
MDT                 005.73
System. cislo       001182253
____________________________________
Hlavni zahlavi      Deyl, Daniel, 1965-
Nazev               Cokoladovy poker / Daniel Deyl
Popis (rozsah)      il.
Zdroj. dokument     Tyden, ISSN 1210-9940 Roc. 16, [c.] 50 (20091214), s. 67 16:50
Predmet. kat.       management
Predmet. heslo      Rosenfeld, Irene
Predmet. heslo      Kraft Foods (firma)
Predmet. heslo      Cadbury (firma)
Predmet. heslo      potravinarske podniky -- Spojene staty americke --
2009
Predmet. heslo      potravinarske podniky -- Velka Britanie -- 2009
Predmet. heslo      fuze podniku
Predmet. heslo      manazerky -- Spojene staty americke -- 2009
Forma a zanr        profily
Skupina Konspektu   664 - Potravinarsky prumysl
MDT                 663/664:334.716
MDT                 334.758
MDT                 005.742-057.162-055.2
MDT                 (0:82-94)
MDT                 (73)
MDT                 (410)
System. cislo       001247645
____________________________________
Hlavni zahlavi      Chadimova, Marcela, 1976-
Skupina Konspektu   339 - Obchod
MDT                 339
MDT                 663/664
System. cislo       001122069
____________________________________
Hlavni zahlavi      Kucera, Jiri
Nazev               Sevce, drz se sveho kopyta / Jiri Kucera
Popis (rozsah)      1 fot., 1 schem
Zdroj. dokument     Ekonom, ISSN 1210-0714 Roc. 43, c. 12 (1999), s. 6 43:12
Predmet. kat.       prumysl -- potravinarsky prumysl
Predmet. kat.       ekonomika -- podnikani
Predmet. heslo      Milo Holding a.s.
Predmet. heslo      Severoceske tukove zavody
Klicova slova       potravinarsky prumysl * tukovy prumysl * podnikani * podniky * fuze podniku * Cesko. * r. 1999
MDT                 663/664
MDT                 334.72
System. cislo       000496944
____________________________________
Hlavni zahlavi      Havel, Jiri
Nazev               Komu zachutna pivo Radegast / Jiri Havel
Zdroj. dokument     Mlada fronta Dnes Praha, ISSN 1210-1168 Roc. 8, c. 236 (19971008), s. 13 8:236
Predmet. kat.       ekonomika -- podnikani
Predmet. kat.       prumysl -- potravinarsky prumysl
Predmet. heslo      Radegast Group a.s.
Predmet. heslo      Plzensky Prazdroj a.s. (Plzen)
Klicova slova       podnikani * potravinarsky prumysl * pivovarnictvi * pivovary * fuze podniku * konkurenceschopnost * Cesko. * r. 1997
Forma a zanr        nazory
MDT                 334.72
MDT                 663/664
System. cislo       000346938
____________________________________
Hlavni zahlavi      Psenicka, Jiri
Nazev               Hlavne ze Pilsner Urquell zustane / Jiri Psenicka
Popis (rozsah)      1 fotogr., 1 graf
Zdroj. dokument     Tyden, ISSN 1210-9940 Roc. 4, c. 36 (19970901), s. 22-23 4:36
Predmet. kat.       ekonomika -- podnikani
Predmet. kat.       prumysl -- potravinarsky prumysl
Predmet. heslo      Radegast Group a.s.
Predmet. heslo      Plzensky Prazdroj a.s. (Plzen)
Predmet. heslo      Plzen
MDT                 334.72
MDT                 663/664
System. cislo       000342321
Obor
Ekonomické vědy, obchod
Okres
--
Knihovna
Moravská zemská knihovna v Brně
Datum zadání dotazu
23.02.2011 13:33
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Zapište číslici "pět".
Hledání v archivu